Ντουντούκα
Τα καλύτερα έρχονται...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Το θέμα του σέντερ φορ στην πρώτη γραμμή

Το θέμα του σέντερ φορ στην πρώτη γραμμή
Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019 - 11:20

Το θέμα του σέντερ φορ είναι αυτό που εξετάζουν σοβαρά οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι «χτυπούν» σε όλα τα... μέτωπα. Με δύο ονόματα να έχουν ξεχωρίσει, να παίζουν περισσότερο. Από τη μια ο Μάρκους Μπεργκ, από την άλλη ο Φακούντο Φερέιρα.

Ο Σουηδός και ο Αργεντινός φορ είναι οι περιπτώσεις που είναι ψηλά στην... ατζέντα του Ολυμπιακού.

Σε ό,τι αφορά τον Μπεργκ, χθες οι Σουηδοί αποκάλυψαν την πρόταση που έχει από τους «ερυθρόλευκους». Για τριετές συμβόλαιο, με ετήσιες αποδοχές κοντά στα 1,5 εκατομμύρια ευρώ. Όσο κι αν ορισμένοι άρχισαν να διαδίδουν πώς έχει απορρίψει την προσφορά του Θρύλου, από το περιβάλλον του δεν επιβεβαιώνεται πώς ισχύει αυτό. Έχει, όμως, προσφορά από την Αλ Αχλί της Ντόχα, του Κατάρ, με σχεδόν διπλάσιες αποδοχές αλλά για συμβόλαιο ενός έτους.

Την ίδια στιγμή υπάρχει και η περίπτωση του Φακούντο Φερέιρα. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει εκφραστεί με θετικά σχόλια για τον Αργεντινό. Είναι, όμως, μια δύσκολη περίπτωση. Η ουσία είναι πώς τα οικονομικά δεδομένα είναι πολύ υψηλότερα και έχει σημασία να δουν τις απαιτήσεις της Μπενφίκα για να προχωρήσει μια τέτοια μεταγραφή.

Όπως και να έχει το θέμα, είναι σίγουρο πώς στον Ολυμπιακό έχουν και κάτι ακόμα στο πλάνο του. Μια περίπτωση φορ το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει. Με στόχο να τελειώσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τη μεταγραφή, για να ενσωματωθεί ο παίκτης στην ομάδα, να είναι στη διάθεση του Μαρτίνς για να δουλέψει μαζί του. Κι αυτό διότι ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει από νωρίς τον επιθετικό, για να μπει στο κλίμα της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Όλα ανοικτά με Σκρτελ

Όλα ανοικτά με Σκρτελ

Το όνομα του Σλοβάκου αμυντικού ακούγεται για την Ρέιντζερς, αλλά δεν έχει «κλείσει» για τον Ολυμπιακό.

Ο Σεμέδο προτιμά Ολυμπιακό

Ο Σεμέδο προτιμά Ολυμπιακό

Παρότι υπάρχει ενδιαφέρον από Αγγλία και Γαλλία, ο 25χρονος αμυντικός θέλει να αγωνιστεί στους «ερυθρόλευκους».