Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Γελάει ο κόσμος»

«Γελάει ο κόσμος»
Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019 - 13:56
Αρθρογράφος: Δημήτρης Γρηγορόπουλος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ο τηλεοπτικός σταθμός της Τουρκίας «Α Spor»... αποκάλυψε το βράδυ της Τρίτης ότι η Φενέρμπαχτσε έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τον Κώστα Φορτούνη. Μια αποκάλυψη που την είδαμε να... αποκαλύπτεται για πολλοστή φορά, καθώς έχουν γίνει συνήθεια πλέον τα δημοσιεύματα από την Τουρκία σχετικά με την Φενέρ και τον Κώστα Φορτούνη...

Τι λέει, όμως, η πλευρά του αρχηγού του Ολυμπιακού για την πρόσφατη... αποκάλυψη του τουρκικού τηλεοπτικού σταθμού. Εμείς ήρθαμε σε επαφή με το μανατζερικό περιβάλλον του Κώστα Φορτούνη και η απάντηση που λάβαμε ήταν αποστομωτική. «Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα με τη Φενέρμπαχτσε. Γελάει ο κόσμος...»

Όσον αφορά στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του 26χρονου άσου με τον Ολυμπιακό, απομένει να γίνει ένα καθοριστικό ραντεβού, το οποίο σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες δεν έχει κλείσει ακόμα. Ίσως να γίνει σύντομα, καθώς οι εκπρόσωποι του Φορτούνη είναι να έρθουν μέσα στις επόμενες μέρες στην Ελλάδα (σ.σ. είναι στη Φραγκφούρτη αυτές τις μέρες), ίσως να γίνει και μετά το δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.

Και όσον αφορά στην ουσία της υπόθεσης τέλος, ο Φορτούνης εφόσον δεν έρθει πρόταση που θα ξεπερνάει τα 15 εκατομμύρια ευρώ, το πιθανότερο πως θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες και θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ούτε ενδείξεις ότι μπορεί να έρθει τέτοια πρόταση, αλλά φυσικά ποτέ δεν ξέρεις. Το μεταγραφικό καλοκαίρι, άλλωστε, μόλις ξεκίνησε. Το πιθανότερο σενάριο, πάντως, είναι ότι ο Φορτούνης θα ανανεώσει το συμβόλαιό του και θα παραμείνει στον Ολυμπιακό...

Διαβάστε επίσης

Θα πληρώσει ο κόσμος τον Βοτανικό. Ο Γιαννακόπουλος;

Θα πληρώσει ο κόσμος τον Βοτανικό. Ο Γιαννακόπουλος;

Ποιος θα βάλει το χέρι στη τσέπη; Η Κυβέρνηση -δηλαδή ο απλός φορολογούμενος λαός- και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Αυτή ήταν η απάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο θέμα που προέκυψε ξαφνικά με το γήπεδο στο Βοτανικό. Ο ίδιος; Τίποτα!!