Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τη δευτεραθλήτρια Τσεχίας ή Ολλανδίας ο Θρύλος!

Με τη δευτεραθλήτρια Τσεχίας ή Ολλανδίας ο Θρύλος!
Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019 - 00:34

Βικτόρια Πλζεν και Αϊντχόφεν λοιπόν είναι οι δύο πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η Βικτόρια Πλεζ την σεζόν 2018-19 πήρε την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Τσεχίας με 68 βαθμούς σε 30 αγώνες. Είχε απολογισμό στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος 21 νίκες, 5 ισοπαλίες και 4 ήττες. Όσον αφορά τα πλέι οφ του πρωταθλήματος δεν μπόρεσε να φτάσει την Σλάβια Πράγας στην πρώτη θέση και έτσι περιορίστηκε και εκεί στη δεύτερη θέση τελειώνοντας το πρωτάθλημα με συγκομιδή 78 βαθμών σε 35 ματς έχοντας μάλιστα συντελεστή τερμάτων 57-32.

Όσον αφορά την Αϊντχόφεν, η ομάδα του Μαρκ Βαν Μπόμελ διεκδικούσε το πρωτάθλημα της Ολλανδίας από τον Άγιαξ μέχρι και την προτελευταία αγωνιστική. Τότε η ήττα εκτός έδρας από την Άλκμααρ ήταν καταδικαστική, μιας και έμειναν στο -3 από την κορυφή παίρνοντας έτσι την δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Η PSV σε 34 αγώνες πρωταθλήματος την περασμένη πλέον σεζόν είχε συγκομιδή 83 βαθμών με 26 νίκες, 5 ισοπαλίες και τρεις μόλις ήττες, με συγκομιδή τερμάτων 98-26.

Διαβάστε επίσης

Με Αϊντχόφεν ή Πλζεν ο Ολυμπιακός

Με Αϊντχόφεν ή Πλζεν ο Ολυμπιακός

Η κατάκτηση του Europa League από την Τσέλσι φέρνει ως υποψήφια αντίπαλο των «ερυθρολεύκων», στο 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, μία εκ των δύο ομάδων.