Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γιατί ο Γραμμένος «τρέμει» τον Περέιρα

Γιατί ο Γραμμένος «τρέμει» τον Περέιρα
Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019 - 08:58
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μεγάλο άγχος έχει ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος. Ο επικεφαλής της ομοσπονδίας δεν θέλει ο Μέλο Περέιρα και κατ' επέκταση η ΚΕΔ να βγάλει πίνακες πριν από την 28η Ιουνίου, ημερομηνία που έχει οριστεί η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, επειδή δεν θέλει να βρεθεί στο ίδιο έργο θεατής!

Οι πίνακες της προηγούμενης σεζόν βγήκαν στις 26 Ιουνίου 2018 και η Τακτική ΓΣ της ΕΠΟ έγινε στις 29 του ίδιου μήνα. Ετσι τα παράπονα των ενώσεων για τις καρατομήσεις των διαιτητών μονοπώλησαν το ενδιαφέρον. «Σκηνοθετήσατε την ταινία η σφαγή των διαιτητών!», ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, ο οποίος τα έβαλε με τον Κουκουλάκη, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, Δημήτρης Γιαρένης απειλούσε να μην ψηφίσει τον διοικητικό απολογισμό, στην ΕΠΣ Αχαΐας (που επίσης έκανε παράπονα) είχε ξεσπάσει «εμφύλιος», όπου είχαμε και παραιτήσεις στην Επιτροπή Διαιτησίας. «Εβραζε» και η ΕΠΣ Μεσσηνίας που ζήτησε ραντεβού με τον Περέιρα, όπως και η ΕΠΣ Ημαθίας που ζήτησε να δει Περέιρα, Γραμμένο. Ακόμη, μεγάλη δυσαρέσκεια υπήρχε και σε άλλες ενώσεις της Κρήτης, όπως επίσης και στις ΕΠΣ Λακωνίας, Ηλείας και αυτά είναι κάποια παραδείγματα.

Ακόμη, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτης Δημητρίου, ο οποίος είναι και μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ συναντήθηκε, λόγω των καρατομήσεων διαιτητών, με τους Γραμμένο και Τριτσώνη.

Παρότι η διαιτησία βρέθηκε στο... κάδρο της προηγούμενη ΓΣ της ΕΠΟ, ο Περέιρα που ήταν εκεί δεν έβγαλε λέξη! Μόνο επιστολές ξέρει να γράφει ο Πορτογάλος, δείχνοντας ότι δεν τολμά να υπερασπιστεί τις αποφάσεις του. Απλά, οι αντιδράσεις κόπασαν με τη διαβεβαίωση Γραμμένου ότι ο Πορτογάλος θα έκανε συναντήσεις με τις ενώσεις που είχαν παράπονα. Είδε καμιά δεκαριά αλλά έγινε μια... τρύπα στο νερό.

Διαβάστε επίσης

Ο Αγιού στην «ερυθρόλευκη» λίστα

Ο Αγιού στην «ερυθρόλευκη» λίστα

Ένα ακόμα όνομα που εξετάζουν στον Ολυμπιακό για την επίθεση είναι ο 29χρονος της Σουόνσι, που φέτος αγωνίστηκε δανεικός στην Φενέρμπαχτσε.