Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα δύσκολα ταιριάζουν στον Ολυμπιακό!

Τα δύσκολα ταιριάζουν στον Ολυμπιακό!
Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019 - 12:14
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Η κατάκτηση του Europa League από την Τσέλσι έφερε στο δρόμο του Ολυμπιακού τις Αϊντχόφεν και Πλζεν. Στις 18 Ιουνίου μία εκ των δύο, είτε η ολλανδική είτε η τσεχική ομάδα θα κληρωθεί με τους «ερυθρόλευκους». Στα δύσκολα από την αρχή της νέας σεζόν η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Αλλά τα δύσκολα ταιριάζουν στον Θρύλο. Εκεί πάντα βγάζει τον καλύτερό του εαυτό. Το πιο σημαντικό είναι πώς έχουν πλέον χρόνο ο Πορτογάλος τεχνικός και οι συνεργάτες του να εστιάσουν σε δύο τομείς.

Αφενός στις δύο ομάδες που είναι υποψήφιοι αντίπαλοι, αφετέρου στις κινήσεις που πρέπει να γίνουν ώστε ο Ολυμπιακός να ενισχυθεί και να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος για τα ματς στις 23 ή 24 Ιουλίου. Έχει σημασία πώς ο χρόνος στην προκειμένη περίπτωση είναι «σύμμαχος» για τον Ολυμπιακό. Δύσκολες ομάδες οι υποψήφιοι αντίπαλοι, όμως κανείς τους δεν θέλει να κληρωθεί με την ομάδα του Πειραιά. Κι αυτό έχει τη σημασία του!

Μετά και τη χθεσινή εξέλιξη ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Να είναι η ομάδα όσο το δυνατόν πιο έτοιμη από μεταγραφές όταν θα πάει στην Πολωνία, να έχουν αποκτηθεί οι παίκτες στις θέσεις «κλειδιά» που περιμένει ο Μαρτίνς και να μπορέσουν όλοι μαζί να δουλέψουν όπως πρέπει για να φτάσει ο Ολυμπιακός στον πρώτο του στόχο για τη νέα σεζόν. Στην πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει πολλές φορές στην Ευρώπη πώς με δύσκολους αντιπάλους τα πάει καλά. Φτάνει στον στόχο του, εν προκειμένω στις προκρίσεις. Αυτό θα επιδιώξει και τώρα. Η ομάδα θα δουλέψει σωστά στην προετοιμασία και θα είναι έτοιμη όταν έρθει η ώρα για το ξεκίνημα των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων.

Διαβάστε επίσης