Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σενάρια για Ολυμπιακό και Δώνη

Σενάρια για Ολυμπιακό και Δώνη
Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019 - 01:14

Ένα «τρελό» σενάριο προέκυψε τη σημερινή ημέρα, Πέμπτη (30/05) από τα γερμανικά Μέσα, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Τάσου Δώνη.

Σύμφωνα, πιο συγκεκριμένα, με το «kicker» οι Πειραιώτες βρίσκονται ανάμεσα σε αρκετές ομάδες που κοιτάζουν τον Έλληνα επιθετικό, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στην Στουτγκάρδη.

Εκτός από τους «ερυθρόλευκους», ενδιαφέρον για τον Τάσο Δώνη φέρονται να έχουν επίσης οι Γκλάντμπαχ, Λεβερκούζεν και Χόφενχάιμ.

Πάντως, στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται ότι ο Τάσος Δώνης για να αποχωρήσει από την Στουτγκάρδη, η γερμανική ομάδα θα πρέπει αν εισπράξει το ποσό της ρήτρας του συμβολαίου του, το οποίο βρίσκεται στα 13 εκατομμύρια ευρώ…

Διαβάστε επίσης

Την απάντηση του Σκρτελ...

Την απάντηση του Σκρτελ...

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέτει νέα βελτιωμένοι πρόταση στον Σλοβάκο αμυντικό και περιμένουν την απόφασή του.

Λύσεις σε όλη την άμυνα...

Λύσεις σε όλη την άμυνα...

Ο Ουσεϊνού Μπα έχει μπροστά του ακόμη έναν αγώνα στην Γαλλία πριν έρθει στην Ελλάδα και ενσωματωθεί στον Ολυμπιακό, με τον Σενεγαλέζο να δείχνει ότι μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της άμυνας.

Παραμένει στο… κόλπο για Σκρτελ

Παραμένει στο… κόλπο για Σκρτελ

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που συνδέουν τον Ολυμπιακό με τον Σλοβάκο αμυντικό, τονίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν να ανταγωνιστούν εκτός από τις Φενέρ, Πάρμα και Ρέιντζερς και την Νιούκαστλ.