Ντουντούκα
Δεν χάνεται το 46ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Την απάντηση του Σκρτελ...

Την απάντηση του Σκρτελ...
Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019 - 09:20

Η περίπτωση του Μάρτιν Σκρτελ είναι πάντα στο... κάδρο για τον Ολυμπιακό. Ο Σλοβάκος αμυντικός είναι μια περίπτωση που έχουν ξεχωρίσει στον Θρύλο και κάνουν ό,τι χρειάζεται, για να καταφέρουν να ολοκληρώσουν αυτή τη σπουδαία μεταγραφή. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσει και νέα πρόταση στον 34χρονο στόπερ και περιμένουν την απάντησή του.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εκτιμούν πώς ο Σκρτελ είναι ο παίκτης που μπορεί να δώσει στην αμυντική γραμμή αυτά που λείπουν. Όχι μόνο βάσει των ικανοτήτων και των δυνατοτήτων του, αλλά και λόγω εμπειρίας. Είναι αμυντικός που έχει το «πακέτο» που ψάχνει ο Θρύλος και γι’ αυτό συνεχίζουν να το «παλεύουν».

Την ώρα που από το εξωτερικό, τα δημοσιεύματα και οι πληροφορίες είναι πολλές αναφορικά με τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Σλοβάκο στόπερ. Στις γνωστές, εδώ και ημέρες, Φενέρμπαχτσε, Ρέιντζερς και Πάρμα ήρθε να προστεθεί και η Νιούκαστλ, όπως αναφέρουν στην Τουρκία.

Διαβάστε επίσης

Ο Αγιού στο προσκήνιο...

Ο Αγιού στο προσκήνιο...

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει κρούση και στον Γκανέζο, με γαλλικό διαβατήριο, επιθετικό και αναμένει.

Σενάρια για Ολυμπιακό και Δώνη

Σενάρια για Ολυμπιακό και Δώνη

Δημοσίευμα από την Γερμανία αναφέρει ότι οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται μεταξύ των ομάδων που κοιτάζουν τον Έλληνα επιθετικό της Στουτγκάρδης.