Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην πρώτη... γραμμή ο στόπερ

Στην πρώτη... γραμμή ο στόπερ
Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019 - 11:20

Πολλά τα ανοικτά «μέτωπα» για τον Ολυμπιακό σε ό,τι αφορά το μεταγραφικό παζάρι. Οι άνθρωποι του Θρύλου κινούνται για να βρουν τους παίκτες που θέλουν να αποκτήσουν, ούτως ώστε να ενισχυθεί η ομάδα. Ειδικά σε ό,τι αφορά την αμυντική του γραμμή.

Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί με τους Σεμέδο και Σκρτελ να είναι στην πρώτη... γραμμή! Αλλά οι «ερυθρόλευκοι» αυτό το διάστημα «τρέχουν» για να «κλείσουν» τουλάχιστον τον έναν από τους δύο κεντρικούς τους αμυντικούς. Διότι είναι δεδομένο πώς με την απουσία των Μεριά και Σισέ στο Κόπα Άφρικα, αλλά και το γεγονός ότι η φημολογία για τον Σενεγαλέζο και την πώλησή του είναι έντονη, η αναγκαιότητα απόκτηση στόπερ και μάλιστα άμεσα είναι μεγάλη.

Αυτό θέλουν να τελειώσουν οι «ερυθρόλευκοι». Έχοντας ρίξει το βάρος στην περίπτωση του Σεμέδο, για τον οποίο έχει εκφραστεί με θετικά λόγια και ο Πέδρο Μαρτίνς, αλλά παράλληλα «παλεύοντας» και την υπόθεση του Σλοβάκου Σκτρελ. Και απομένουν 10 ημέρες ως την έναρξη της προετοιμασίας.

Ένα δεκαήμερο που στον Ολυμπιακό θα κάνουν ό,τι είναι αναγκαίο και απαραίτητο για να «κλείσουν» έναν κεντρικό αμυντικό και να μπορέσει ο Πορτογάλος τεχνικός να δουλέψει στην προετοιμασία όπως θέλει.

Διαβάστε επίσης

Δυνατά φιλικά, δυνατή προετοιμασία

Δυνατά φιλικά, δυνατή προετοιμασία

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θέλει να δώσει η ομάδα του ματς με εύκολους αντιπάλους. Καλά τεστ για να είναι ο Ολυμπιακός όσο το δυνατόν πιο έτοιμος στα επίσημα.

Ο Αγιού στο προσκήνιο...

Ο Αγιού στο προσκήνιο...

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει κρούση και στον Γκανέζο, με γαλλικό διαβατήριο, επιθετικό και αναμένει.