Ντουντούκα
Στροφή στην Ελλάδα και τον Αστέρα Τρίπολης τώρα...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Δύσκολη εκκίνηση, αλλά μετά ο δρόμος είναι καλύτερος...

Δύσκολη εκκίνηση, αλλά μετά ο δρόμος είναι καλύτερος...
Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019 - 14:31
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Στις 18 Ιουνίου η κληρωτίδα θα βγάλει απέναντι στον Ολυμπιακό είτε την Αϊντχόφεν, είτε την Πλζεν. Ολλανδοί από τη μια πλευρά, Τσέχοι από την άλλη. Δύσκολες ομάδες και οι δύο, αλλά ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει πώς στα δύσκολα πάντα τα καταφέρνει. Του ταιριάζουν τα δύσκολα και έχει τον τρόπο να πετυχαίνει το σκοπό του.

Αλλά η ουσία, όσον αφορά στα φετινά προκριματικά του Champions League, είναι άλλη. Ο δεύτερος προκριματικός γύρος είναι σαφώς πιο δύσκολος από τον τρίτο. Ισχυρός και στις δύο κληρώσεις θα είναι ο Ολυμπιακός. Αλλά πιο δυνατοί, βάσει ονομάτων και παρουσίας, οι αντίπαλοί του στο δεύτερο, σε σχέση με τον τρίτο γύρο.

Κι αυτό έχει και τα καλά του. Εάν όλα πάνε καλά, εάν δηλαδή ο Ολυμπιακός περάσει την πρώτη του αντίπαλο στο φετινό Champions League, μετά τα πράγματα θα είναι καλύτερα σε ό,τι αφορά την πορεία για να βρεθεί ξανά στους ομίλους της κορυφαίας, ευρωπαϊκής, διασυλλογικής διοργάνωσης. Πολύ σημαντικό στοιχείο. Δύο ματς κομβικά στις 23 ή 24 Ιουλίου και στις 30 ή 31 Ιουλίου που μπορεί να δώσει άλλο... αέρα στον Ολυμπιακό για τη συνέχεια της σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Δυνατά φιλικά, δυνατή προετοιμασία

Δυνατά φιλικά, δυνατή προετοιμασία

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θέλει να δώσει η ομάδα του ματς με εύκολους αντιπάλους. Καλά τεστ για να είναι ο Ολυμπιακός όσο το δυνατόν πιο έτοιμος στα επίσημα.