Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η Γουέστ Χαμ προσφέρει 18 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό για τον Φορτούνη»

«Η Γουέστ Χαμ προσφέρει 18 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό για τον Φορτούνη»
Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019 - 14:58

Νέο δυναμικό «μπάσιμο» από την Γουέστ Χαμ για τον Κώστα Φορτούνη. Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Sun», η «Γουέστ Χαμ είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για τον μέσο Κώστα Φορτούνη προσφέροντας περισσότερα από 16 εκατομμύρια λίρες (σ.σ.: πάνω από 18 εκατ. ευρώ)»!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα στην Αγγλία τα «σφυριά» του Μανουέλ Πελεγκρίνι αναζητούν έναν ποιοτικό μέσο με τα στοιχεία του αρχηγού του Ολυμπιακού. Σημαντικό στοιχεία για την επιλογή του 26χρονου Έλληνα παίζει το γεγονός ότι μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Συν τοις άλλοις, υπάρχει και η εξαιρετική άποψη που έχει ο αθλητικός διευθυντής της Γουέστ Χαμ, Μάριο Ουσίγιος, για τον αρχηγό των «ερυθρολεύκων». Τον ξέρει καλά από την εποχή που συνυπήρξαν στον Ολυμπιακό, είναι ένας παίκτης πρώτης γραμμή και μπορεί να προσφέρει στην αγγλική ομάδα αυτά που αναζητά από έναν ποδοσφαιριστή στη θέση του.

Διαβάστε επίσης

«Συμφώνησε ο Σκρτελ με τον Ολυμπιακό»

«Συμφώνησε ο Σκρτελ με τον Ολυμπιακό»

Η ηλεκτρονική έκδοση της «Milliyet» αναφέρει πώς ο Σλοβάκος αμυντικός απάντησε θετικά στην πρόταση των «ερυθρολεύκων» και πώς «έρχεται άμεσα στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις».

Δυνατά φιλικά, δυνατή προετοιμασία

Δυνατά φιλικά, δυνατή προετοιμασία

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θέλει να δώσει η ομάδα του ματς με εύκολους αντιπάλους. Καλά τεστ για να είναι ο Ολυμπιακός όσο το δυνατόν πιο έτοιμος στα επίσημα.