Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καραπαπάς: «Σας αρέσει να ξεφτιλίζεστε» (pic)

Καραπαπάς: «Σας αρέσει να ξεφτιλίζεστε» (pic)
Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019 - 17:44

Τα πράγματα στη θέση τους έβαλε με ανάρτησή του στα social media o Κώστας Καραπαπάς, σχετικά με δημοσιεύματα προηγούμενων ημερών από το σάιτ της… αλήθειας.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρθηκε στα τελικά αποτελέσματα των ψήφων του Βαγγέλη Μαρινάκη με το συνδυασμό «Πειραιά Νικητή» ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, τα οποία ήταν μεγαλύτερα από εκείνα που είχε συγκεντρώσει το 2014.

Υπενθυμίζουμε, ότι στο σάιτ της… αλήθειας είχαν… αγωνία τις προηγούμενες ημέρες και διαστρέβλωσαν την πραγματικότητα, την οποία ωστόσο ξεκαθάρισε ο Κώστας Καραπαπάς, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Σας αρέσει να ξεφτιλίζεστε».

Τέλος, κάλεσε όλους να δώσουν το «παρών» στην Πλατεία Κάναρη στις 20:00 στο Πασαλιμάνι στην ομιλία του Γιάννη Μώραλη.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

«Εγώ σας τα έλεγα να μην ξεφτιλίζεστε χωρίς λόγο και δεν ακούγατε γιατί απλούστατα σας αρέσει να ξεφτιλίζεστε. Επειδή λοιπόν είχατε αγωνία, ο Βαγγέλης Μαρινάκης συγκέντρωσε μετά και τις τελικές καταμετρήσεις 15.816 ψήφους, σπάζοντας το δικό του ρεκόρ (του 2014) που ήταν 14.010!

Εντάξει, δεν περιμένω να ζητήσετε συγγνώμη, μου αρκεί που πονάτε...

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΑΡΗ ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ

ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΙΚΗΤΗ!!!»

Διαβάστε επίσης

«Συμφώνησε ο Σκρτελ με τον Ολυμπιακό»

«Συμφώνησε ο Σκρτελ με τον Ολυμπιακό»

Η ηλεκτρονική έκδοση της «Milliyet» αναφέρει πώς ο Σλοβάκος αμυντικός απάντησε θετικά στην πρόταση των «ερυθρολεύκων» και πώς «έρχεται άμεσα στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις».