Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ψηφίζει Ολυμπιακό!

Ψηφίζει Ολυμπιακό!
Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019 - 23:54
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Το όνομά του είναι στο προσκήνιο για τα καλά. Ο Κώστας Φορτούνης, βλέπει σάιτ της Αγγλίας να γράφουν πως η Γουέστ Χαμ έχει καταθέσει μια σπουδαία πρόταση στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει.

Αυτό που είναι σίγουρο, είναι πως ο Κώστας Φορτούνης, ως προτεραιότητα έχει να μείνει στον Ολυμπιακό. Αυτή είναι η μεγάλη του επιθυμία για τη συνέχεια, να υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο και να παραμείνει στον Πειραιά για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ωστόσο, τα δεδομένα δεν είναι απλά. Κι αυτό γιατί φαίνεται να προκύπτει μια διαφορά στην προοπτική ανανέωσης συμβολαίου του, που έχει να κάνει με τις ετήσιες απολαβές του.

Ο ατζέντης του Φορτούνη δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του. Όπως δεν υπάρχει και κάτι νεότερο από την πλευρά του Τρικαλινού μεσοεπιθετικού. Ο Φορτούνης περιμένει το κάλεσμα του Ολυμπιακού, να κάνει την κουβέντα που τόσο θέλει κι από αυτή θα φανούν και πολλά.

Έτσι κι αλλιώς, το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2020. Ο ίδιος ήθελε να έχει τελειώσει αυτό το ζήτημα με την ανανέωσή του εδώ και καιρό, αλλά κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό. Όσο στο εξωτερικό θα παίζει το όνομά του, τη μία στην Τουρκία, την άλλη στην Αγγλία, η κατάσταση θα περιπλέκεται.

Προτεραιότητά του πάντως, είναι να μείνει στον Ολυμπιακό. Αυτόν ψηφίζει και θα περιμένει το επόμενο διάστημα. Έχει άλλωστε και τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα, ωστόσο αρκετοί είναι αυτοί που εκτιμούν ότι εξελίξεις στην περίπτωσή του, θα υπάρξουν το επόμενο δεκαπενθήμερο. Για να δούμε…

Διαβάστε επίσης