Ντουντούκα
Τρέλα με τη "βόμβα" Σωκράτη στον Θρύλο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Συνεχίζεται η «τρέλα» και το Σάββατο! (1/6)

Συνεχίζεται η «τρέλα» και το Σάββατο! (1/6)
Σάββατο, 1 Ιουνίου 2019 - 08:09

Χαμός επικράτησε την Παρασκευή (31/05) στο «Γ. Καραϊσκάκης», με εκατοντάδες ΓΑΥΡΟΥΣ να ανανεώνουν το εισιτήριο διαρκείας τους ενόψει της νέας σεζόν.

Γι’ αυτό τον λόγο ο χώρος στο Φαληρικό γήπεδο θα είναι ανοικτός και σήμερα, Σάββατο (01/06), με τους φίλους των Πειραιωτών να έχουν την ευκαιρία να κλείσουν θέση στο Ναό και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μέχρι στιγμής ήδη 7.000 ΓΑΥΡΟΙ έχουν ανανεώσει το εισιτήριο διαρκείας τους, αριθμός ο οποίος αναμένεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο τις επόμενες ημέρες.

Υπενθυμίζουμε, ότι την προσεχή Τετάρτη, 5 Ιουνίου, ολοκληρώνεται η διαδικασία για τους παλιούς κατόχους και επομένως θα πρέπει οι φίλοι των Πειραιωτών να τρέξουν να προλάβουν, αν θέλουν να ανανεώσουν την κάρτα διαρκείας τους και να βρίσκονται και τη νέα σεζόν στο Φαληρικό γήπεδο.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας, ότι μπορούν να προβούν στην ανανέωση εισιτηρίου διαρκείας στο γήπεδο Καραϊσκάκη (είσοδος VIP) και το Σάββατο 1/6 από τις 10:00 μέχρι τις 15:00.

Επίσης, ανανεώσεις γίνονται τηλεφωνικά στο 210-4800920 και μέσω internet στην σελίδα www.olympiacos.org.

Τέλος, υπενθυμίζετε ότι οι ανανεώσεις των περσινών κατόχων εισιτηρίων διαρκείας λήγουν την Τετάρτη 5/6».

Διαβάστε επίσης

«Τρέχει» το θέμα του στόπερ

«Τρέχει» το θέμα του στόπερ

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν βάλει μπρος τις... μηχανές προκειμένου να ολοκληρωθεί σύντομα η απόκτηση κεντρικού αμυντικού.