Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μπαλάκι» το σκάνδαλο!

«Μπαλάκι» το σκάνδαλο!
Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017 - 22:14

Μετά τον σάλο που ξέσπασε για το σκάνδαλο της μη κλήσης του Αλαφούζου και του Παναθηναϊκού σε απολογία από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της SuperLeague, ο αθλητικός δικαστής της διοργανώτριας προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Έτσι έστειλε επιστολή στην Επιτροπή Δεοντολογίας, προκειμένου να καλέσει αυτή σε απολογία τον πρόεδρο του ΠΑΟ Γιάννη Αλαφούζο μετά τα όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα (ΠΑΟ-Ξάνθη 0-1) ο διαιτητής Σταύρος Μάνταλος (Καβάλας) για το «ντου» στα αποδυτήρια των διαιτητών, δηλαδή τις βρισιές και τις απειλές που εκτόξευσαν ο πρόεδρος του ΠΑΟ και η συνοδεία του (Παναγόπουλος, Βλάχος), σύμφωνα πάντα με το φύλλο αγώνα.

Όμως, πριν από 20 μέρες δεν συνέβη το ίδιο, καθώς το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της SuperLeague κάλεσε τον πρόεδρο του Ατρομήτου Γιώργο Σπανό, εξαιτίας των όσων είπε στον βοηθό Ευθυμιάδη μετά το τέλος του ματς με την Ξάνθη και ο Σιδηρόπουλος έγραψε στο φύλλο αγώνα.

Με άλλα λόγια το. σκάνδαλο γίνεται «μπαλάκι», καθώς φαίνεται ότι υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά. Αξίζει να διευκρινίσουμε ότι η Επιτροπή Δεοντολογίας έχει αρμοδιότητα μόνο για τις δηλώσεις δυσφήμισης του ποδοσφαίρου και ο Αλαφούζος αναμένεται να κληθεί για αυτές που έκανε μετά το τέλος του αγώνα του περασμένου Σαββάτου με την Ξάνθη.

Τέλος θα είναι σκάνδαλο αν ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου δεν ασκήσει πειθαρχική δίωξη σε Ατρόμητο και ΑΕΚ για εκτεταμένα επεισόδια μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αν δεν το κάνει οι δυο ομάδες γλιτώνουν την αφαίρεση βαθμών και θα τις επιβληθεί μόνο τιμωρία έδρας.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Όλα τα νέα της Ολυμπιακάρας μας και σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί, με ρεπορτάζ από τα ψέματα της εξυγίανσης και από τον αγώνα με την Εφές.

Τον ξετίναξαν

Τον ξετίναξαν

Οι δικηγόροι της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ.κ. Βασίλης Δημακόπουλος και Αργύρης Λίβας, ξετίναξαν την κατάθεση του Λασκαράκη- Προθεσμία μέχρι την Δευτέρα για υπομνήματα, θα ακολουθήσει η απόφαση. Δεν υπάρχει περίπτωση αφαίρεσης βαθμών.