Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο κόσμος γουστάρει και το δείχνει!

Ο κόσμος γουστάρει και το δείχνει!
Σάββατο, 1 Ιουνίου 2019 - 19:35

Περισσότεροι από 7.000 ΓΑΥΡΟΙ έχουν ανανεώσει το εισιτήριο διαρκείας τους και έχουν κλείσει ήδη τη θέση τους στο Ναό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Όλα αυτά πριν καλά-καλά ξεκινήσει το καλοκαίρι και η προετοιμασία των Πειραιωτών ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Γίνεται ολοφάνερη, λοιπόν, από πολύ νωρίς η τεράστια «δίψα» του κόσμου του Θρύλου για τη νέα χρονιά, όπου όλοι είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι μπορούν για να επιστρέψει η ομάδα εκεί όπου ανήκει, στην κορυφή και στους τίτλους.

Ο κόσμος βλέπει τον Βαγγέλη Μαρινάκη να είναι αποφασισμένος να πραγματοποιήσει ποιοτικές κινήσεις για να οδηγήσει την αγαπημένη του ομάδα στην κορυφή, με την απόκτηση του Ματιέ Βαλμπουενά, αλλά και την παραμονή του Ζοσέ Σα, να στέλνει ένα πολύ αισιόδοξο μήνυμα στον κόσμο ενόψει της συνέχειας.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού γουστάρουν και το δείχνουν, ενώ αναμένεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξει ακόμη μεγαλύτερος αριθμός που θα ανανεώσει σε πρώτη φάση, μέχρι την προσεχή Τετάρτη (05/06) το εισιτήριο διαρκείας του, ώστε να στηρίξει τους «ερυθρόλευκους».

Οι φίλαθλοι των Πειραιωτών είναι σίγουροι ότι η ομάδα τους θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο και θα είναι πανέτοιμη να υπερνικήσει κάθε εμπόδιο τη νέα χρονιά, επιστρέφοντας στους τίτλους!

Διαβάστε επίσης