Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Χτυπάει» γρήγορα και ποιοτικά!

«Χτυπάει» γρήγορα και ποιοτικά!
Σάββατο, 1 Ιουνίου 2019 - 23:25

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει από πολύ νωρίς να «τρέχει» το μεταγραφικό του σχεδιασμό, κρατώντας αρχικά στο ρόστερ του τον Ζοσέ Σα, ενώ προχώρησε και στη σπουδαία μεταγραφή του Ματιέ Βαλμπουενά, ένας παίκτης που θα δώσει μεγάλη ποιότητα στους «ερυθρόλευκους».

Από εκεί και πέρα οι Πειραιώτες θέλουν να κλείσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα το θέμα του στόπερ. Με τις περιπτώσεις των Σκρτελ και Σεμέδο να «παίζουν» δυνατά και οι άνθρωποι του Θρύλου προσπαθούν να ολοκληρώσουν.

Φυσικά, προτεραιότητα των «ερυθρόλευκων» είναι και η ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Φορτούνη, ο οποίος έχει δεχτεί αρκετές προτάσεις, ωστόσο, δείχνει ότι ψηφίζει Ολυμπιακό.

Όσο αναφορά την υπόθεση του φορ, ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι έχει ξεχωρίσει την υπόθεση του Μπεργκ, πραγματοποιώντας μάλιστα τις τελευταίες ώρες σύμφωνα με δημοσιεύματα καίριες κινήσεις, οι οποίες τον έχουν οδηγήσει στο να πλησιάσει σε συμφωνία με τον Σουηδό στράικερ.

Σε κάθε περίπτωση ο Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρο ότι «τρέχει» το μεταγραφικό του σχεδιασμό, έχοντας διπλό στόχο. Να αποκτήσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα τους ποδοσφαιριστές που χρειάζεται, οι οποίοι θα έχουν ως κοινό γνώμονα την ποιότητα

Ο Θρύλος θέλει να είναι πανέτοιμος στις 23-24 Ιουλίου στο πρώτο επίσημο ματς ενόψει της νέας σεζόν για τα προκριματικά του Champions League είτε με την Αϊντχόφεν είτε με την Πλζεν.

Με τις γρήγορες και ποιοτικές κινήσεις που έγιναν ή είναι έτοιμος να κάνει ο Ολυμπιακός το προσεχές διάστημα να πραγματοποιούνται για αυτό τον σκοπό. Να είναι πανέτοιμος ο Θρύλος από την πρώτη κιόλας στιγμή της νέας αγωνιστικής περιόδου, έχοντας την ποιότητα και το βάθος στο ρόστερ του, ώστε να πετύχει όλους τους στόχους του.

Διαβάστε επίσης

Στο Euro o Ραντζέλοβιτς!

Στο Euro o Ραντζέλοβιτς!

Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα K21 θα συμμετάσχει ο νεαρός εξτρέμ του Ολυμπιακού, με την εθνική Ελπίδων της Σερβίας…