Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποφασισμένοι για την επιστροφή στην κορυφή!

Αποφασισμένοι για την επιστροφή στην κορυφή!
Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2019 - 00:01

Τεράστια είναι η «δίψα» του κόσμου του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν, κάτι το οποίο έχει δείξει με την πολύ μεγάλη ζήτηση των εισιτηρίων διαρκείας, με περισσότερους από 7.000 ΓΑΥΡΟΥΣ να έχουν ανανεώσει ήδη τη θέση τους στο Ναό.

Ο κόσμος του Θρύλου είναι αποφασισμένος να βοηθήσει την ομάδα και τη νέα χρονιά να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει, στην κορυφή και στους τίτλους.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο ο κόσμος που δείχνει από πολύ νωρίς τη «δίψα» του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει κάνει ολοφάνερο με τις πρώτες κινήσεις που έχουν γίνει, την παραμονή του Ζοσέ Σα, αλλά και τη σπουδαία μεταγραφή του Ματιέ Βαλμπουενά ότι είναι αποφασισμένος να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τους «ερυθρόλευκους», ώστε να είναι πανέτοιμοι τη νέα σεζόν να υπερνικήσουν κάθε εμπόδιο.

Και σίγουρα έπειτα και συνέχεια. Με το μόνο σίγουρο να είναι ότι φαίνεται από πολύ νωρίς η διάθεση όλων στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο να κάνουν ο καθένας ό,τι μπορεί από την πλευρά του, ώστε ο Θρύλος τη νέα σεζόν να επιστρέψει στους τίτλους και στην κορυφή, εκεί δηλαδή όπου αξίζει να βρίσκεται.

Διαβάστε επίσης

Εβδομάδα Φορτούνη

Εβδομάδα Φορτούνη

Συνεχίζονται οι συζητήσεις ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον διεθνή μεσοεπιθετικό για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Έπαιξε και… έρχεται ο Μπα!

Έπαιξε και… έρχεται ο Μπα!

Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός, οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό, αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα της Γκαζελέκ Αζαξιό…