Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τρέλα»… διαρκείας! (pic)

«Τρέλα»… διαρκείας! (pic)
Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2019 - 19:44

Δεν βλέπει την ώρα για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο κόσμος του Ολυμπιακού, κάτι το οποίο δείχνει καθημερινά.

Περισσότεροι από 8.000 ΓΑΥΡΟΙ έχουν ανανεώσει ήδη τη θέση τους στο «Γ. Καραϊσκάκης» ενόψει της νέας σεζόν, δείχνοντας τη στήριξή τους για την αγαπημένη τους ομάδα.

Ο κόσμος του Θρύλου δημιουργεί καθημερινά «ουρές» στο Φαληρικό γήπεδο, προκειμένου να προλάβει και να ανανεώσει τη θέση τους το Ναό, κάτι το οποίο συνέβη και τη Δευτέρα (03/06). Επίσης, υπάρχουν καθημερινά εκατοντάδες ανανεώσεις τηλεφωνικά και στο ίντερνετ από τους φίλους των Πειραιωτών.

Το «Παίρνω θέση στην κερκίδα», το οποίο είναι το φετινό «μότο» των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός γίνεται πράξη από τους ΓΑΥΡΟΥΣ, οι οποίοι υπενθυμίζουμε ότι έχουν περιθώριο μέχρι την Τετάρτη 5 Ιουνίου να ανανεώσουν το εισιτήριο διαρκείας τους.

Ο κόσμος του Θρύλου δείχνει από πολύ νωρίς ότι θα αποτελέσει και τη νέα σεζόν τον 12ο παίκτη της ομάδας, στην προσπάθεια να επιστρέψει ο Ολυμπιακός εκεί όπου ανήκει, στην κορυφή και στους τίτλους.

Διαβάστε επίσης

«Αναπόσπαστο κομμάτι της Ελλάδας ο Τοροσίδης»

«Αναπόσπαστο κομμάτι της Ελλάδας ο Τοροσίδης»

Ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Άγγελος Αναστασιάδης μίλησε για τον Βασίλη Τοροσίδη, τονίζοντας ότι ανήκει στην ομάδα, ωστόσο δεν ήταν έτοιμος λόγω του τραυματισμού του.