Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα μου λείψετε όλοι… Θα σας υποστηρίζω πάντα» (vid)

«Θα μου λείψετε όλοι… Θα σας υποστηρίζω πάντα» (vid)
Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2019 - 23:50

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του σε όλους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, αλλά και του κόσμου των Πειραιωτών έστειλε μέσω μίας ανάρτησής του στο Instagram ο Αχμέντ Χασάν.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός τόνισε ότι θα του λείψουν όλοι στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, ενώ υπογράμμισε ότι θα είναι για πάντα υποστηρικτής του Θρύλου.

Αναλυτικά το μήνυμα του Αχμέντ Χασάν, ο οποίος επιστρέφει στην Μπράγκα, όπου ανήκει:

«Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ σε όλους στον Ολυμπιακό, για όλα όσα μοιραστήκαμε, από την πρώτη μέρα. Και ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους φιλάθλους, που με στήριξαν πάντα, μέσα και έξω από το γήπεδο. Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο και θα μου λείψετε όλοι... Θα σας υποστηρίζω πάντα...».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I would like to say thank you to everyone at Olympiakos for everything we shared since day one, and a special thank you to the fans who have always supported me on and off the pitch. I wish you all the best and I will miss you all... I will always be supporting you .. Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ σε όλους στον Ολυμπιακό, για όλα όσα μοιραστήκαμε, από την πρώτη μέρα. Και ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους φιλάθλους, που με στήριξαν πάντα, μέσα και έξω από το γήπεδο. Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο και θα μου λείψετε όλοι... Θα σας υποστηρίζω πάντα... ⚪️????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ahmed Hassan Kouka (@hassankouka9) στις

Διαβάστε επίσης

Eίπε… αντίο ο Σεμέδο (pic)

Eίπε… αντίο ο Σεμέδο (pic)

Ο Πορτογάλος αμυντικός που βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού αποχαιρέτησε την πρώην ομάδα του, Ρίο Άβε.

Στην… Αφρική μέσω Πειραιά!

Στην… Αφρική μέσω Πειραιά!

Οι Καμαρά, Σισέ και Μεριά θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στο Africa Cup of Nations, χάρη στις εμφανίσεις τους με τη φανέλα του Ολυμπιακού…

«Αναπόσπαστο κομμάτι της Ελλάδας ο Τοροσίδης»

«Αναπόσπαστο κομμάτι της Ελλάδας ο Τοροσίδης»

Ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Άγγελος Αναστασιάδης μίλησε για τον Βασίλη Τοροσίδη, τονίζοντας ότι ανήκει στην ομάδα, ωστόσο δεν ήταν έτοιμος λόγω του τραυματισμού του.