Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν είναι τελειωμένο του Μπεργκ…

Δεν είναι τελειωμένο του Μπεργκ…
Τρίτη, 4 Ιουνίου 2019 - 00:51
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Βλέπω ένα χαμό, ειδικά στα social media. Του πάνε λέει τα κόκκινα του Μπεργκ, μηνύματα «καλώς ήρθες» και άλλα τέτοια.

Ξημερώνει Τρίτη 4 Ιουνίου. Και αυτό που ισχύει, αυτή τη στιγμή, είναι πως το θέμα της μεταγραφής του Μάρκους Μπεργκ στον Ολυμπιακό, δεν είναι τελειωμένο.

Ναι, οι δύο πλευρές έχουν συζητήσει. Βρίσκονται σε καλό σημείο μάλιστα οι επαφές, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχουν διευθετηθεί όλες οι λεπτομέρειες. Αυτό δεν αποκλείεται να γίνει τις επόμενες ημέρες, ακόμη και ώρες, αλλά στην παρούσα φάση, απόλυτη συμφωνία δεν υπάρχει.

Ο κόσμος δείχνει να αγωνιά, να περιμένει τις εξελίξεις με τον σέντερ φορ. Μέσα στην ημέρα της Δευτέρας, ήρθε και το μήνυμα της συζύγου του Μπεργκ στο Instagram. Για το πόσο της λείπει η Ελλάδα. Δεν είναι ψέμα, έπαψε να είναι λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά.

Από εκεί και πέρα, όμως, φαίνεται πως υπάρχουν λεπτομέρειες ακόμη για να υπάρξει η απόλυτη συμφωνία. Όσοι γνωρίζουν από μεταγραφές, όσο αυτές είναι ανοιχτές, οφείλουν να περιμένουν. Δεν είναι και τυχαίο πως ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή δεν επιβεβαιώνει, αλλά ούτε και διαψεύδει. Προφανώς και το μήνυμα θα… σταλεί άμεσα.

Κρίσιμες οι επόμενες ώρες έτσι για την περίπτωση του 33χρονου φορ που δείχνει θετικός να συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Λίγη υπομονή, λήγει η… υπομονή.

Διαβάστε επίσης

Στην… Αφρική μέσω Πειραιά!

Στην… Αφρική μέσω Πειραιά!

Οι Καμαρά, Σισέ και Μεριά θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στο Africa Cup of Nations, χάρη στις εμφανίσεις τους με τη φανέλα του Ολυμπιακού…

Eίπε… αντίο ο Σεμέδο (pic)

Eίπε… αντίο ο Σεμέδο (pic)

Ο Πορτογάλος αμυντικός που βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού αποχαιρέτησε την πρώην ομάδα του, Ρίο Άβε.