Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο «εμφύλιος» που δεν βλέπει ο Φούσεκ

Ο «εμφύλιος» που δεν βλέπει ο Φούσεκ
Τρίτη, 4 Ιουνίου 2019 - 08:58
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Σχολιάζεται έντονα σε πηγαδάκια» στο Πάρκο Γουδή και έχει σχέση με τον υπερπρόεδρο της ΕΠΟ, Πέτρ Φούσεκ. Ο Τσέχος συμπληρώνει έναν χρόνο στο Πάρκο Γουδή με καθημερινή παρουσία στα γραφεία της, ακόμη και σε συνεδριάσεις επιτροπών, έχει πάει μέχρι και σε σεμινάρια διαιτησίας, εμφανίζεται και σε ποδοσφαιρικά γήπεδα για να βλέπει αγώνες. Παρόλα αυτά, ο Φούσεκ φέρεται να δήλωσε άγνοια για τον «εμφύλιο» που επικρατεί στην ΕΠΟ, μεταξύ του μπλοκ του νότου και του βορρά. Δηλαδή, δεν ξέρει ότι δεν υπάρχει ελληνικό ποδόσφαιρο χωρίς παρασκήνιο;

Ο Φούσεκ λοιπόν, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να πληροφορήθηκε πρόσφατα για το τι γίνεται στους... διαδρόμους της ΕΠΟ, όμως και πάλι δεν έβγαλε άκρη. Ο Τσέχος δεν έλαβε επαρκείς εξηγήσεις, για την ακρίβεια κάποιοι φρόντισαν να τον καθησυχάσουν. Αν ισχύει αυτό, τότε ο υπερπρόεδρος της ΕΠΟ δεν ρώτησε τους σωστούς ανθρώπους. Ο «εμφύλιος» είναι κοινό μυστικό στο Πάρκο Γουδή και αν καταφέρει να βρει την άκρη του... νήματος, ίσως καταφέρει να εξηγήσει πολλά πράγματα για την αποτυχία όλων των μέτρων της FIFA.

Αν ο Φούσεκ επιμείνει στο να μάθει για τον «εμφύλιο» της ΕΠΟ, ποιοι είναι με το βορρά και ποιοι με το μπλοκ του νότου, τότε δεν θα χρειαστεί απλή έκθεση, παρά ολόκληρο βιβλίο για να αναφέρει στη FIFA. Ολα δείχνουν πως ο Τσέχος δεν «έχει» την ουσία, έχοντας πιάσει το «ελληνικό πρόβλημα» αλλά λάθος άκρη. Η ουσία αφορά και τον ίδιο και είναι ότι οι ξένοι επιτηρητές δεν βλέπουν μια ανίκανη ομοσπονδία για να λειτουργήσει και να πάρει σημαντικές αποφάσεις για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Διαβάστε επίσης

Έριξε... γέφυρες ο Σκρτελ!

Έριξε... γέφυρες ο Σκρτελ!

Ο Σλοβάκος κεντρικός αμυντικός επαναπροσέγγισε τον Ολυμπιακό και έτσι η υπόθεσή του αναθερμάνθηκε.