Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα ζήλευε και ο Πινόκιο…

Θα ζήλευε και ο Πινόκιο…
Τρίτη, 4 Ιουνίου 2019 - 18:53

Απίθανα πράγματα συνεχίζουν να συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Μάκης Γκαγκάτσης σε δηλώσεις του προσπάθησε να πείσει ότι η απομόνωση του ΠΑΟΚ στα διοικητικά του ποδοσφαίρου οφείλεται σε συμμαχία Ολυμπιακού και ΑΕΚ (!). Πραγματικά, τέτοια ψέματα ούτε ο Πινόκιο...

Με τον αντιπρόεδρο του ΠΑΟΚ να έχει τονίσει στο παρελθόν ότι ο Λυσσάνδου, με τον οποίο κοντραρίστηκε για την προεδρία στη Superleague είναι φίλος του, ενώ ο πατέρας του Βασίλης Γκαγκάτσης, παραμένει στη θέση του διευθύνοντας συμβούλου της Superleague, παρά την υπόθεση της «Κάρτας Υγείας», όπου έχει καταδικαστεί πρωτόδικα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάκης Γκαγκάτσης ανέφερε στην έκτακτη ΓΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Όταν ο ΠΑΟΚ ήταν στην τρίτη και στην τέταρτη θέση δεν υπήρχαν συμμαχίες, τώρα που ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος συμμαχούν όλοι τους για να τον ρίξουν από την πρώτη θέση. Είναι προφανής η συμμαχία Ολυμπιακού-ΑΕΚ, δε χρειάζεται να το επαναλάβουμε, ούτε μπορούν να το αρνηθούν. Δεν μπορούν να το παραδεχτούν στον κόσμο τους. Εμάς δε μας ενδιαφέρει, ήμασταν και θα είμαστε μόνοι. Μία συνεργασία υπήρχε κάποτε για να πέσει ένα σύστημα, όπως έπεσε, αλλά μέχρι εκεί. Τώρα υπάρχουν συμμαχίες που τις διαφημίζουν Ολυμπιακός και ΑΕΚ μέσω των μέσων τους, δεν το φωνάζουν και δεν το παραδέχονται γιατί θα έχουν πρόβλημα με τους φιλάθλους τους».

Γελάει όλος ο κόσμος...

Διαβάστε επίσης

«Χαμός» για μία θέση στο Ναό!

«Χαμός» για μία θέση στο Ναό!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού συνεχίζει να παίρνει θέση στην κερκίδα, με περισσότερους από 9.200 ΓΑΥΡΟΥΣ να έχουν ανανεώσει το διαρκείας τους ενόψει της νέας σεζόν. 30% η αύξηση συγκριτικά με την περυσινή σεζόν.