Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Μήτρογλου θα μπορούσε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό»

«Ο Μήτρογλου θα μπορούσε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό»
Τρίτη, 4 Ιουνίου 2019 - 19:39

Το όνομα του Κώστα Μήτρογλου συνεχίζει να απασχολεί τα τουρκικά, αλλά και τα γαλλικά ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με την «La Provence» ο Έλληνας επιθετικός δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γαλατάσαραϊ, αλλά ούτε και στην Μαρσέιγ, στην οποία ανήκει.

Οι δύο ομάδες δεν θέλουν να συνεργαστούν ξανά με τον έμπειρο στράικερ. Κάτι το οποίο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα, αυξάνει τις πιθανότητες να επιστρέψει ο 31χρονος επιθετικός στον Ολυμπιακό.

«Τα τελευταία νέα, δείχνουν ότι μπορεί να επιστρέψει στον Ολυμπιακό (σ.σ. ο Κώστας Μήτρογλου)» επισημαίνει χαρακτηριστικά η γαλλική ιστοσελίδα.

Πάντως, οι Πειραιώτες δεν φαίνεται αυτή τη στιγμή να ασχολούνται με την συγκεκριμένη υπόθεση, την ώρα που ο Μάρκους Μπεργκ φαίνεται να είναι ο νούμερο ένα υποψήφιος στόχος για την κορυφή της επίθεσής τους.

Διαβάστε επίσης

Ένας «killer» με 246 γκολ!

Ένας «killer» με 246 γκολ!

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να κάνει δικό του τον Μάρκους Μπεργκ, φαίνεται ότι πλησιάζει σε αυτόν, ο οποίος έχει αποδείξει στην καριέρα του ότι είναι ένας δεινός σκόρερ.

«Μεγάλη εβδομάδα...» (pic)

«Μεγάλη εβδομάδα...» (pic)

Η ανάρτηση του Λεονάρντο Κούτρη ενόψει των αγώνων της εθνικής Ελλάδος με Ιταλία και Αρμενία για τα προκριματικά του Euro 2020.

«Χαμός» για μία θέση στο Ναό!

«Χαμός» για μία θέση στο Ναό!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού συνεχίζει να παίρνει θέση στην κερκίδα, με περισσότερους από 9.200 ΓΑΥΡΟΥΣ να έχουν ανανεώσει το διαρκείας τους ενόψει της νέας σεζόν. 30% η αύξηση συγκριτικά με την περυσινή σεζόν.