Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το κρίσιμο 48ωρο για Μπεργκ

Το κρίσιμο 48ωρο για Μπεργκ
Τρίτη, 4 Ιουνίου 2019 - 23:32
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Αγωνιά όλος ο κόσμος. Πόσα μηνύματα, σχόλια στα social media, για τον Μπεργκ. Συμφωνία 100% δεν υπάρχει. Αυτό το έχουμε ξεκαθαρίσει. Άλλο είναι σε καλό δρόμο, άλλο οριστική συμφωνία. Στις μεταγραφές πολλά αλλάζουν βλέπετε από ώρα σε ώρα.

Εξέλιξη δεν περιμέναμε στην Τρίτη για τον Σουηδό επιθετικό. Η σύζυγός του ανέβασε φωτογραφία ετοιμάζοντας βαλίτσες, πάλι δόθηκε τροφή για σχόλια, αλλά ο 33χρονος άσος θα αποφασίσει. Ναι, παίζει ρόλο η οικογένεια, τι θέλει και η σύζυγος, αλλά…

Ο Μπεργκ είναι δεδομένα θετικός για τον Ολυμπιακό. Δεν είναι θέμα ότι επικοινώνησε και ζήτησε παράταση. Πολύ απλά γιατί δεν υπήρχε… κόκκινη γραμμή για να απαντήσει ως την Τρίτη το βράδυ.

Οι όποιες εξελίξεις με τον Σουηδό φορ, ίσως έρθουν και στο επόμενο 48ωρο. Πιθανό. Μέχρι τέλος της εβδομάδας το αργότερο εκτιμούν άλλοι, καθώς ο ποδοσφαιριστής έχει υποχρεώσεις και με την εθνική ομάδα της Σουηδίας.

Δεν άλλαξε κάτι στο μυαλό του παίκτη. Υπάρχει μια φήμη για ενδιαφέρον από την Τουρκία και την Φενέρ. Και καλά με πρόταση για 2.200.000 το χρόνο. Υποτίθεται ότι η Φενέρ οικονομικά πάει σε άλλη πολιτική και έχει φανεί από κινήσεις με παίκτες που είχε στο ρόστερ της και δεν συνεχίζουν. Δύσκολα θα έρθει τέτοια πρόταση. Όπως δεν ήρθε για τον Μπεργκ και από το Κατάρ.

Ο Ολυμπιακός παίζει πιο δυνατά από τον καθένα για τον Μπεργκ. Δεν έχει επιβεβαιώσει συμφωνία, γιατί απλά δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή.

Οι επόμενες 48 ώρες είναι, όμως, κρίσιμες, γιατί μπορεί να φέρουν εξελίξεις. Μπορεί να δείξουν αν θα υπάρξει η οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές ή… πάμε γι’ άλλα.

Διαβάστε επίσης

Στον Θρύλο ο Σιαμπάνης!

Στον Θρύλο ο Σιαμπάνης!

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον, ερχόμενος σε συμφωνία με τον 20χρονο νεαρό τερματοφύλακα για συμβόλαιο έως το 2023.

«Μεγάλη εβδομάδα...» (pic)

«Μεγάλη εβδομάδα...» (pic)

Η ανάρτηση του Λεονάρντο Κούτρη ενόψει των αγώνων της εθνικής Ελλάδος με Ιταλία και Αρμενία για τα προκριματικά του Euro 2020.