Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξανά στο UEFA Elite Club Injury Study ο Ολυμπιακός!

Ξανά στο UEFA Elite Club Injury Study ο Ολυμπιακός!
Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2019 - 15:59

Για άλλη μια χρονιά η ιατρική ομάδα του Ολυμπιακού ήταν παρούσα στο ιατρικό συνέδριο του UEFA Elite Club Injury Study.

Πρόκειται για την ετήσια συνάντηση των ιατρικών ομάδων των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων όπου τη φετινή χρονιά πραγματοποιήθηκε στην Ολλανδία και πιο συγκεκριμένα στο γήπεδο PSV.

Ο γιατρός του Ολυμπιακού, Ορθοπεδικός Χειρουργός και Διευθυντής του Θεραπευτηρίου Metropolitan, κ. Χρήστος Θέος βρίσκεται στο Αϊντχόφεν και μετέχει στις εργασίες της τεράστιας σε σημασία επιστημονικής συνάντησης.

Παράλληλα πρέπει να τονιστεί ότι ο Ολυμπιακός είναι ξανά η μοναδική ομάδα της Super League που έχει δεθχεί πρόσκληση από την UEFA. Εκτός των «ερυθρολεύκων» συνολικά έχουν προσκληθεί άλλες 25 ιατρικές ομάδες ιστορικών συλλόγων, όπως της Λίβερπουλ, της Μπαρτσελόνα, της Τσέλσι, της Μπάγερν Μονάχου, της Ντόρτμουντ, της Μπάγερν Λεβερκούζεν και της Γιουβέντους.

Στη συγκεκριμένη συνάντηση αναμένεται να καθοριστούν οι εξελίξεις στην πρόληψη και την αντιμετώπιση των κακώσεων στο ποδόσφαιρο.

Τέλος, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως εδώ και χρόνια ο Τάσος Θέος εκπροσωπεί τον Ολυμπιακό και κατ΄ επέκταση το ελληνικό ποδόσφαιρο, σε ανάλογες σημαντικές επιστημονικές συναντήσεις της UEFA και της FIFA. Κάτι που αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση της διαδρομής της ιατρικής ομάδας του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης