Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σταθερά στην ελίτ της Ευρώπης ο Θρύλος!

Σταθερά στην ελίτ της Ευρώπης ο Θρύλος!
Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2019 - 20:21

Οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις έφτασαν στο τέλος τους την προηγούμενη εβδομάδα με τις Λίβερπουλ και Τσέλσι να κατακτούν το Champions και Europa League, αντίστοιχα.

Η UEFA ανακοίνωσε την κατάταξη των συλλόγων για τη σεζόν που τελείωσε, με τον Ολυμπιακό να συνεχίζει να βρίσκεται στην ελίτ, όντας στην 35η θέση. Πάνω, από την Βαλένθια, την Ίντερ, την Λάτσιο και πολλές ακόμη ομάδες με σπουδαία ιστορία.

Ο Θρύλος, λοιπόν, παραμένει στην ελίτ της Ευρώπης, πραγματοποιώντας και την περυσινή σεζόν μία εξαιρετική πορεία, με μεγαλύτερό του κατόρθωμα την ιστορική πρόκριση επί της Μίλαν στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Ολυμπιακός με την 35η του θέση συνεχίζει να βρίσκεται αρκετά ψηλά στην Ευρώπη, όντας έτη φωτός μπροστά από τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 65η θέση, η ΑΕΚ στην 102η και ο Παναθηναϊκός στην 158η...

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Ολυμπιακός απέχει παρασάγγας των υπόλοιπων ελληνικών ομάδων, κάτι το οποίο θα συνεχιστεί, με τους «ερυθρόλευκους» να σκοπεύουν τη νέα σεζόν να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο, ώστε να κάνουν το βήμα παραπάνω και στην Ευρώπη.

Άλλωστε, ο Ολυμπιακός στα χρόνια του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει αποδείξει ότι βρίσκεται πάντα ψηλά στην Ευρώπη, έχοντας καταφέρει να φτάσει στην υψηλότερη θέση στην ιστορία του, την 24η πριν από μερικά χρόνια.

Διαβάστε επίσης

Με το βλέμμα στο παρόν, αλλά και στο μέλλον!

Με το βλέμμα στο παρόν, αλλά και στο μέλλον!

Ο Ολυμπιακός με τις κινήσεις που έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής δείχνει ξεκάθαρα ότι έχει το μυαλό του στην άμεση επιστροφή του στους τίτλους, αλλά και στο να επενδύσει στο μέλλον!