Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φουλ για νέο ρεκόρ! Έσπασε το φράγμα των 10.000 διαρκείας!

Φουλ για νέο ρεκόρ! Έσπασε το φράγμα των 10.000 διαρκείας!
Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2019 - 23:13

Συνεχίζεται η «τρέλα» του κόσμου του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν. Περισσότεροι από 10.000 ΓΑΥΡΟΙ έχουν ανανεώσει ήδη τη θέση τους στο Ναό και όλα δείχνουν ότι πάμε για νέο ρεκόρ.

Οι φίλοι των Πειραιωτών δεν σταματούν να δείχνουν τη στήριξή τους στην αγαπημένη τους ομάδα, ανανεώνοντας τη θέση τους στο «Γ. Καραϊσκάκης», προκειμένου να βοηθήσουν τον Θρύλο να επιστρέψει τη νέα χρονιά στην κορυφή.

Πλέον, λοιπόν, έσπασε το φράγμα των 10.000 ανανεώσεων και την Πέμπτη (06/06) όπου είναι η τελευταία ημέρα για ανανεώσεις για τους παλιούς κατόχους αναμένεται να σημειωθεί νέο ρεκόρ από τους ΓΑΥΡΟΥΣ, φανερώνοντας την τεράστια «δίψα» τους για την αγαπημένη τους ομάδα.

Ο κόσμος του Θρύλου έχει δείξει από πολύ νωρίς την ανυπομονησία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όντας αποφασισμένος να βρίσκεται ακόμη πιο κοντά στην ομάδα, ώστε να της δώσει ώθηση να καταφέρει όλους της τους στόχους.

Διαβάστε επίσης

«Ο Χασάν επέστρεψε στην Μπράγκα»

«Ο Χασάν επέστρεψε στην Μπράγκα»

Την αποχώρηση του Αιγύπτιου επιθετικού από τον Ολυμπιακό και την επιστροφή του στην πορτογαλική ομάδα επιβεβαίωσαν και τα ΜΜΕ από την Πορτογαλία…

Με το βλέμμα στο παρόν, αλλά και στο μέλλον!

Με το βλέμμα στο παρόν, αλλά και στο μέλλον!

Ο Ολυμπιακός με τις κινήσεις που έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής δείχνει ξεκάθαρα ότι έχει το μυαλό του στην άμεση επιστροφή του στους τίτλους, αλλά και στο να επενδύσει στο μέλλον!