Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πολύ κοντά στο να υπογράψει στον Ολυμπιακό ο Βερμάελεν»

«Πολύ κοντά στο να υπογράψει στον Ολυμπιακό ο Βερμάελεν»
Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2019 - 18:15
Αρθρογράφος: Δημήτρης Κρούσκος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Μεταγραφική «βόμβα» ετοιμάζεται να πυροδοτήσει ο Ολυμπιακός! Σύμφωνα με την πάντα έγκυρη ισπανική «AS» οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται πολύ κοντά στο να αποκτήσουν τον Τόμας Βερμάελεν.

Ο 33χρονος έμπειρος αμυντικός, όπως επισημαίνεται από το συγκεκριμένο δημοσίευμα, έχει μάθει αναλυτικά για τους Πειραιώτες από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον Βάσκο πρώην τεχνικό του Θρύλου να δίνει τη θετική του εισήγηση, ώστε ο Βέλγος να πει το «ναι» και να υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Όπως γίνεται αντιληπτό, αν επιβεβαιωθεί το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός θα φέρει στο Λιμάνι έναν πολύ σπουδαίο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει παραστάσεις από τα κορυφαία κλαμπ του πλανήτη και θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο την ποιότητα των Πειραιωτών.

Ο Βερμάελεν έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Άγιαξ, στην Βαλβάικ, στην Άρσεναλ, στην Μπαρτσελόνα και στην Ρόμα, ενώ είναι διεθνής με το πανίσχυρο τα τελευταία χρόνια Βέλγιο.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, όπως τονίζεται... έρχεται ως ελεύθερος στον Ολυμπιακό, ο οποίος αν τελικά τον αποκτήσει θα προσθέσει ακόμη έναν τοπ-επιπέδου ποδοσφαιριστή στο ρόστερ του.

«Ο Βερμάελεν πολύ κοντά στο να υπογράψει στον Ολυμπιακό», είναι ο τίτλος του εν λόγω δημοσιεύματος.

Ενώ, στο κείμενο αναφέρονται μεταξύ άλλων: «Το μέλλον του Τόμας Βερμάελεν είναι στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος έχοντας ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα, μάλλον θα είναι μία από τις νέες προσθήκες του Ολυμπιακού. Στην πραγματικότητα, φαίνεται πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού ήταν ιδιαίτερα καθοριστικός ώστε να αποδεχτεί ο ποδοσφαιριστής την πρόταση του ελληνικού συλλόγου. Είναι ξεκάθαρο πως αν η μεταγραφή ολοκληρωθεί, ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί σημαντικά στο κέντρο άμυνας με έναν εξαιρετικό επαγγελματία, με μεγάλη εμπειρία».

Διαβάστε επίσης

«Ο Σαράνοφ πάει Ολυμπιακό»

«Ο Σαράνοφ πάει Ολυμπιακό»

Δημοσιεύματα στη Σερβία αναφέρουν ότι ο 31χρονος τερματοφύλακας που πέρσι αγωνιζόταν στη Λαμία έχει δεχθεί πρόταση από τους «ερυθρόλευκους».