Ντουντούκα
Φύγαμε για τα αστέρια!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

10.574 ανανέωσαν τη θέση τους στο Ναό!

10.574 ανανέωσαν τη θέση τους στο Ναό!
Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2019 - 19:37

Ο κόσμος του Ολυμπιακού «διψά» για τη νέα σεζόν και το δείχνει! 10.574 φίλοι της ομάδας ανανέωσαν ήδη τη θέση τους στο Ναό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, φανερώνοντας την τεράστια αγάπη τους για το σύλλογο.

Αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για τους «ερυθρόλευκους» στην πρώτη φάση των ανανεώσεων. Κάτι το οποίο δείχνει ξεκάθαρα την «τρέλα» που υπάρχει στις τάξεις των Πειραιωτών, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν και τη νέα σεζόν με όλες τους τις δυνάμεις την ομάδα, ώστε να τη βοηθήσουν να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει, στην κορυφή και στους τίτλους.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η πρώτη φάση των εισιτηρίων διαρκείας ολοκληρώθηκε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο από τους ΓΑΥΡΟΥΣ.

Από τη Δευτέρα (10/06) θα ξεκινήσει ο επόμενος κύκλος διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για όλους τους φιλάθλους, οι οποίοι θα πρέπει να τρέξουν να προλάβουν, προκειμένου να κλείσουν θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς η ζήτηση αναμένεται ακόμη μεγαλύτερη!

Το «ΠΑΙΡΝΩ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ» γίνεται πράξη από τους φίλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι δείχνουν ότι θα βρίσκονται τη νέα σεζόν ακόμη πιο κοντά στην ομάδα, ώστε να πετύχει όλους τους στόχους της.

Διαβάστε επίσης