Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στη λίστα, αλλά όχι προχωρημένο…

Στη λίστα, αλλά όχι προχωρημένο…
Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2019 - 21:01
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Η “AS” έφερε στο προσκήνιο το όνομα του Τόμας Βερμάελεν για τον Ολυμπιακό και αναφέρεται σε συμφωνία των Πειραιωτών με τον Βέλγο στόπερ.

Από πλευράς Ολυμπιακού, ως τώρα, δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το όνομα του Τόμας Βερμάελεν, όντως έχει πέσει στο τραπέζι των ανθρώπων του Ολυμπιακού. Είναι έμπειρος στόπερ, όπως υπήρχε και αυτό του Ματιέ, που, όμως, ανανέωσε με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Βερμάελεν έχει τεθεί στα υπόψη του Ολυμπιακού. Συμφωνία δεν υπάρχει. Δεν είναι προχωρημένη η περίπτωσή του, όπως παρουσιάστηκε. Και στη λίστα των στόπερ, υπάρχουν αρκετά ονόματα ακόμη.

Ο Μαρτίνς δεν έχει κρύψει πως προτεραιότητά του είναι ο Σεμέδο. Ο Σκρτελ είναι πάντα στα υπόψη, αλλά όχι με τις περισσότερες πιθανότητες. Στο Μεξικό επιμένουν για τον Ρέγες, αλλά επίσης δεν είναι προχωρημένη περίπτωση.

Το σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός κινείται για στόπερ. Θέλει να βρει άμεσα έναν κεντρικό αμυντικό, που θα δουλέψει με την ομάδα στην προετοιμασία, ώστε να είναι έτοιμος στα προκριματικά του ChampionsLeague.

Σε δώδεκα ημέρες άλλωστε, οι «ερυθρόλευκοι» θα γνωρίζουν και τον αντίπαλό τους…

Καταλήγοντας, κρατάμε το όνομα του Βερμάελεν. Είναι στη λίστα των στόπερ. Όχι στο νούμερο ένα αυτή τη στιγμή, αλλά θα εξαρτηθεί και από άλλες περιπτώσεις. Δεν το έβγαλαν τυχαία το όνομά του οι Ισπανοί. Και θα έχει και άλλα επεισόδια…

Διαβάστε επίσης

10.574 ανανέωσαν τη θέση τους στο Ναό!

10.574 ανανέωσαν τη θέση τους στο Ναό!

Οι ΓΑΥΡΟΙ έδειξαν την «τρέλα» τους ενόψει της νέας σεζόν, σημειώνοντας ρεκόρ στον πρώτο κύκλο της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας! Και έπεται συνέχεια!