Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Γραμμένος λάμπει δια της απουσίας του!

Ο Γραμμένος λάμπει δια της απουσίας του!
Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2019 - 08:33
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Πάλι μετεξεταστέος μένει ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος. Δεν θα πρωτοτυπήσουμε αν αναφέρουμε πως ούτε μιλάει ούτε διοικεί.

Στις 22 Μαΐου ο Βασάλο συγκάλεσε μια Συνέντευξη Τύπου-παρωδία για να ανακοινώσει ότι μένει ο Περέιρα, ότι ξένοι διαιτητές θα έρθουν και του χρόνου και το πιο σημαντικό ότι μένουν οι Φούσεκ και Χούμπελ για έναν ακόμη χρόνο. Ειδικά το τελευταίο αφορά την ΕΠΟ, άρα ο Γραμμένος θα έπρεπε να το σχολιάσει καθώς εντείνεται η επιτροπεία της FIFA και της UEFA, τη στιγμή που αμέσως μετά την εκλογή του, δυο χρόνια πριν, ο επικεφαλής της ομοσπονδίας είχε δηλώσει ότι στόχος του ήταν οι ξένοι επιτηρητές να φύγουν το συντομότερο, όμως συμβαίνει το εντελώς αντίθετο.

Σε αυτή τη συνέντευξη Τύπου-παρωδία, δεδομένου ότι δεν έγιναν ερωτήσεις, ο Γραμμένος ήταν αυτός που προλόγισε τον Βασάλο, τον εκπρόσωπο της FIFA και της UEFA. Παρόλα αυτά ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν πήρε κάποια θέση για τις αποφάσεις των υπερκείμενων αρχών που δείχνουν πόσο χάλια πάει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όμως, υπάρχουν και χειρότερα. Πριν η FIFA ανακοινώσει τις προαναφερόμενες αποφάσεις υπήρξε τοποθέτηση του Χούμπελ ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο κινδυνεύει με Grexit, αλλά και πάλι ο Γραμμένος λάμπει δια της απουσίας του!

Πλέον θεωρείται φυσιολογικό ο πρόεδρος της ΕΠΟ να μη μιλάει! Ισως, επειδή ο Βασιλειάδης δεν χάνει ευκαιρία να αναφέρεται στα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αν κάποιος δεν ήξερε ότι είναι Υφυπουργός Αθλητισμού θα τον περνούσε για πρόεδρο της ΕΠΟ!

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, που ισοδυναμούν με την επέκταση της επιτροπείας, η ΕΠΟ μετατράπηκε σε μια ομοσπονδία που αποτελεί... τυπική υπόθεση για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μεγάλο ρόλο έχουν οι Φούσεκ, Χούμπελ, καθόλου η διοίκησή της.

Όμως, δεν ξεγελιέται κανείς. Η... εξυγίανση θα παραμείνει... εξυγίανση. Δυστυχώς, ακόμη δεν έχουμε δει τα χειρότερα.

Διαβάστε επίσης