Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τροπολογία με άρωμα σκανδάλου για Ιβάν Σαββίδη

Τροπολογία με άρωμα σκανδάλου για Ιβάν Σαββίδη
Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2019 - 18:11

Φοβερά και τρομερά πράγματα γίνονται με τις τροπολογίες που καταθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, οι περισσότερες εκ των οποίων είναι φωτογραφικές. Μια από αυτές ερμηνεύεται ότι έχει να κάνει με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.

Ειδικότερα η απερχόμενη Κυβέρνηση κατέθεσε τροπολογία η οποία, σύμφωνα με ερμηνείες που δίνονται, δείχνει να είναι φωτογραφική για τη ΣΕΚΑΠ, πρώην εταιρεία του Ιβάν Σαββίδη, άσχετα αν αυτή πουλήθηκε στην Japan Tobacco. Σύμφωνα με αυτή προβλέπεται πως αν επιβληθούν πρόστιμα για τις παλιές παραβάσεις μετά τη μεταβίβαση των μετοχών και αφορούν στην αστική συνυπευθυνότητα, τότε αυτά τα πρόστιμα διαγράφονται και παράλληλα σταματούν και τα δικαστήρια.

Την προαναφερόμενη τροπολογία υπογράφουν ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, θαμώνας στη σουίτα του Σαββίδη στη Τούμπα και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στέργιος Πιτσιόρλας.

Η συγκεκριμένη τροπολογία, πάντα σύμφωνα με δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, λέγεται πως αφορά πρόστιμο πως είχε επιβληθεί στη ΣΕΚΑΠ πρόστιμο 38 εκατ. ευρώ, μετά τη δέσμευση ενός λαθρεμπορικού πλοίου που ήταν φορτωμένο με τσιγάρα της. Το τελωνείο Ξάνθης είχε καταλογίσει το πρόστιμο στη ΣΕΚΑΠ τον Ιανουάριο του 2015, το οποίο κλήθηκε να πληρώσει ο τότε ιδιοκτήτης της Ιβάν Σαββίδης, αν και η παράβαση είχε πραγματοποιηθεί πολύ πριν την εξαγορά της εταιρείας από τον Ιβάν Σαββίδη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι και στο παρελθόν, η κυβέρνηση είχε επιχειρήσει να περάσει μια παρόμοια τροπολογία, με την αξιωματική αντιπολίτευση να αντιδρά έντονα και να εκτίθενται οι Τσίπρας, Καμμένος με τις αναφορές τους υπέρ του Σαββίδη.

Διαβάστε επίσης

Η «τρέλα» του κόσμου τα λέει όλα!

Η «τρέλα» του κόσμου τα λέει όλα!

Οι ΓΑΥΡΟΙ «διψούν» για την έναρξη της νέας σεζόν, όντες αποφασισμένοι να βρίσκονται ακόμη πιο κοντά στην ομάδα, ώστε να τη βοηθήσουν να επιστρέψει στην κορυφή και στους τίτλους.