Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η «τρέλα» του κόσμου τα λέει όλα!

Η «τρέλα» του κόσμου τα λέει όλα!
Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2019 - 19:14

Τεράστια είναι η «δίψα» του κόσμου του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν. Οι ΓΑΥΡΟΙ έδειξαν από τον πρώτο κιόλας κύκλο των ανανεώσεως των διαρκείας το πόσο πολύ ανυπομονούν για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, όντες αποφασισμένοι να βρίσκονται ακόμη πιο κοντά στην ομάδα, ώστε να τη βοηθήσουν να επιστρέψει στην κορυφή και στους τίτλους.

Οι φίλαθλοι των Πειραιωτών έδειξαν με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας.

Ο αριθμός των 10.574 ανανεώσεων διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν στο «Γ. Καραϊσκάκης» τα λέει άλλωστε όλα. Οι ΓΑΥΡΟΙ δεν βλέπουν την ώρα για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου και γι’ αυτό τον λόγο σημείωσαν ρεκόρ στην πρώτη φάση διάθεσης των διαρκείας.

Και έπεται και συνέχεια! Καθώς, από τη Δευτέρα (10/06) θα έχουν τη δυνατότητα όλοι οι φίλοι του Ολυμπιακού να κλείσουν θέση στο Ναό. Με την «τρέλα» των ΓΑΥΡΩΝ στην πρώτη φάση της διάθεσης των διαρκείας να δείχνει ότι θα πρέπει να βιαστούν, αν θέλουν να προλάβουν να πάρουν και εκείνοι θέση στην κερκίδα.

Διαβάστε επίσης