Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ! Τροπολογία για να διαγραφούν τα χρέη της ΣΕΚΑΠ...

ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ! Τροπολογία για να διαγραφούν τα χρέη της ΣΕΚΑΠ...
Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2019 - 23:06

Δεν υπάρχουν αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας… Η ελληνική Κυβέρνηση προχώρησε σε μία πρωτοφανή κίνηση, καταθέτοντας τροπολογία στην Βουλή, λίγες ώρες προτού αυτή κλείσει, επιδιώκοντας τη διαγραφή τα προστίμων της ΣΕΚΑΠ.

Η συγκεκριμένη καπνοβιομηχανία ανήκε στον Ιβάν Σαββίδη από το 2013, ενώ στη συνέχεια πουλήθηκε στην Japan Tobacco.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την εν λόγω τροπολογία της Κυβέρνησης, προβλέπεται διαγραφή των χρεών, αν αυτά επιβληθούν για παλιές παραβάσεις, μετά τη μεταβίβαση των μετοχών και αφορούν στην αστική συνυπευθυνότητα.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η συγκεκριμένη τροπολογία εξυπηρετεί τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος δεν θα πληρώσει τα πρόστιμα που υπήρχαν στην περίοδο που η ΣΕΚΑΠ βρισκόταν στην ιδιοκτησία του.

Να σημειωθεί, ότι η συγκεκριμένη τροπολογία αφορά πρόστιμο που είχε επιβληθεί στη ΣΕΚΑΠ ύψους 38 εκατ. ευρώ, μετά τη δέσμευση ενός λαθρεμπορικού πλοίου που ήταν φορτωμένο με τσιγάρα της. Το πρόστιμο στη ΣΕΚΑΠ είχε καταλογιστεί στον Ιβάν Σαββίδη τον Ιανουάριο του 2015, παρά το γεγονός ότι η παράβαση είχε σημειωθεί προτού εκείνος αποκτήσει την καπνοβιομηχανία.

Πρόκειται για μία ακόμη ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ της ελληνικής Κυβέρνησης, η οποία δείχνει και πάλι τις… ευαισθησίες της στις υποθέσεις που αφορούν τον Ιβάν Σαββίδη.

Απίστευτα πράγματα ακόμη και στις τελευταίες ημέρες της τωρινής Βουλής, πριν τη διάλυση αυτής για την πραγματοποίηση εθνικών εκλογών.

Διαβάστε επίσης

«Φέρτε μας το ευρωπαϊκό!» (pic)

«Φέρτε μας το ευρωπαϊκό!» (pic)

Η ανάρτηση της Θύρας 7 μετά την τεράστια πρόκριση της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού στον τελικό του LEN Champions League.