Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Εμείς συνεχίζουμε τα θαύματα, εσείς συνεχίστε να μας μισείτε» (pic)

«Εμείς συνεχίζουμε τα θαύματα, εσείς συνεχίστε να μας μισείτε» (pic)
Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2019 - 23:27

Με ανάρτησή του στα social media ο Κώστας Καραπαπάς αναφέρθηκε στη νέα σπουδαία επιτυχία της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, η οποία προκρίθηκε σε έναν ακόμη τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Την ίδια ώρα, ο διευθυντής επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ επισήμανε και την εχθρική αντιμετώπιση που λαμβάνουν οι Πειραιώτες από την Κυβέρνηση, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Εμείς συνεχίζουμε τα θαύματα, εσείς συνεχίστε να μας μισείτε».

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

«Αν ακούει κάποιος από την κυβέρνηση και αν βλέπει τα social media και δεν τρέχει να προλάβει να διορίσει όλους τους συγγενείς του, να ενημερώσω ότι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ πέρασε στον τελικό του Champions League του Πόλο.

Είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ που χθες δεν έδειξε η ΕΡΤ γιατί έδειχνε αφιέρωμα στις Πρέσπες μάλλον.

Να ενημερώσω, αν ακούει ειδήσεις κάποιος η αν διαβάζει εδώ ότι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ!

ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ, Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΞΑΝΑΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ.

ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ

ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΣΕΙΤΕ

ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΣΟΥ,

ΧΑΡΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ...».

Διαβάστε επίσης

ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ! Τροπολογία για να διαγραφούν τα χρέη της ΣΕΚΑΠ...

ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ! Τροπολογία για να διαγραφούν τα χρέη της ΣΕΚΑΠ...

Η Κυβέρνηση προχώρησε σε μία ακόμη προκλητική κίνηση, καταθέτοντας τροπολογία στη Βουλή, με την οποία επιδιώκει να διαγραφούν τα πρόστιμα που είχε κληθεί να πληρώσει ο Ιβάν Σαββίδης όταν η ΣΕΚΑΠ βρισκόταν στην ιδιοκτησία του.

«Φέρτε μας το ευρωπαϊκό!» (pic)

«Φέρτε μας το ευρωπαϊκό!» (pic)

Η ανάρτηση της Θύρας 7 μετά την τεράστια πρόκριση της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού στον τελικό του LEN Champions League.