Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΕΠΟ: Οι μισοί δεν θέλουν Γραμμένο

ΕΠΟ: Οι μισοί δεν θέλουν Γραμμένο
Σάββατο, 8 Ιουνίου 2019 - 08:33
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Τα ...γλέντια στην ΕΠΟ καλά κρατούν και το πρόβλημα του Γραμμένου μεγαλώνει κάθε μέρα που περνά. Μπορεί ο Βασάλο να θυμήθηκε να πει καλά λόγια για τον επικεφαλής της Ομοσπονδίας, όμως ο τελευταίος όχι μόνο δεν βρίσκει την αναγκαία στήριξη στο εσωτερικό της αλλά η κατάσταση χειροτερεύει, ειδικά μετά το... μέτωπο που έχουν ανοίξει κάποιοι από το μπλοκ του βορρά με μέλος του προεδρείου της ομοσπονδίας που ανήκει στο «κίτρινο» μπλοκ.

Η... επαναφορά της πολεμικής εναντίον του προαναφερόμενου προσώπου αιφνιδίασε άπαντες, αποτελεί το απρόοπτο της όλης ιστορίας. Ο λόγος είναι πως όλοι περίμεναν το «σκληρό ροκ» να αρχίσει μετά τη ΓΣ της ΕΠΟ, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 28 Ιουνίου, με αμφισβήτηση του ίδιου του Γραμμένου.

Για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην ΕΠΟ τεράστιες είναι και οι ευθύνες των FIFA, UEFA. Μετά την... εξομάλυνση (με τη διοικούσα επιτροπή) δέχθηκαν ένα συμβούλιο όπου αποτελούσε κοινό μυστικό πως οι μισοί σύμβουλοι έχουν... αέρα από τον ΠΑΟΚ, αντίθετα οι άλλοι μισοί από την ΑΕΚ. Όμως, μόνο κάποιος που θα ερχόταν από άλλο πλανήτη δεν θα μπορούσε να προβλέψει ότι τέτοιο «μείγμα» είναι «εκρηκτικό» για το ποδόσφαιρο.

Μπορεί να μην φαίνεται ότι ο Γραμμένος είναι σε πολύ δύσκολη θέση, όσοι όμως γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα λένε ότι έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα, ειδικά μετά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, καθώς όλα δείχνουν ότι εκτός από τη στήριξη στο εσωτερικό της ΕΠΟ προς το πρόσωπο του προέδρου της το ίδιο ισχύει και για την στήριξη του Βασιλειάδη! Βέβαια, και ο Βασιλειάδης να έμενε, δεν θα έπαιζε ρόλο, καθώς όπως αναφέραμε ο πρόεδρος της ΕΠΟ ήταν ο λόγος της ενότητας του ΔΣ, πλέον φαίνεται ότι θα είναι ο πρώτος που θα αμφισβητηθεί.

Διαβάστε επίσης

Αποστολή στην... Πορτογαλία

Αποστολή στην... Πορτογαλία

Στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκαν στην Ιβηρική χερσόνησο προκειμένου να ολοκληρώσουν δύο μεταγραφικές υποθέσεις.