Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Οι οικογένειες δεν σπάνε ποτέ» (pic)

«Οι οικογένειες δεν σπάνε ποτέ» (pic)
Κυριακή, 9 Ιουνίου 2019 - 17:13

Στην Έμπολι θα παραμείνει ο Δημήτρης Νικολάου, μιας και η ιταλική ομάδα ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς που υπήρχε για τον πρώην πλέον «ερυθρόλευκο» κεντρικό αμυντικό.

Ένας από τους συμπαίκτες του αλλά και πολύ καλός του φίλος στον Ολυμπιακό, ήταν ο Θανάσης Ανδρούτσος.

Ο νεαρός άσος του Θρύλου, με μήνυμά του θέλησε να αποχαιρετήσει τον πρώην συμπαίκτη του.

Αναλυτικά: «Φιλαράκι μου, θέλω να σου ευχηθώ καλή τύχη στη νέα σου ομάδα, είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις σε αυτή τη νέα πρόκληση γιατί είσαι δυνατός σωματικά αλλά κυρίως ψυχικά.

Θα μου λείψεις πολύ, αδερφούλη, αλλά το ξέραμε ότι κάποτε ο καθένας μας θα ακολουθήσει τον δρόμο του, γι’ αυτό κοίτα να το ευχαριστιέσαι καθημερινά και να πας όσο πιο ψηλά γίνεται γιατί το αξίζεις.

Οι οικογένειες δεν σπάνε ποτέ, το ξέρεις πολύ καλά. Μόνο επιτυχίες και πάνω από όλα υγεία αδερφέ, καλή συνέχεια».

View this post on Instagram

Φιλαράκι μου θέλω να σου ευχηθώ καλή τύχη στην νέα σου ομάδα, είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις σε αυτή τη νέα πρόκληση γιατί είσαι δυνατός σωματικά αλλά κυρίως ψυχικά. Θα μου λείψεις πολύ αδερφουλη αλλά το ξέραμε ότι κάποτε ο καθένας μας θα ακολουθήσει τον δρόμο του, γι αυτό κοιτα να το ευχαριστιέσαι καθημερινά και να πας όσο πιο ψηλά γίνεται γιατί το αξίζεις. Οι οικογένειες δεν σπάνε ποτε το ξέρεις πολύ καλά. Μόνο επιτυχίες και πάνω από όλα υγεια αδερφέ, καλή συνέχεια! ♥️ @dimitris_nikolaou

A post shared by Thanasis Androutsos (@thanasis.androu) on

Διαβάστε επίσης