Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εξελίξεις και με το θέμα του στόπερ

Εξελίξεις και με το θέμα του στόπερ
Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019 - 10:10

Ο Εντουάρντο Ενρίκε και ο Πάμπλο Σάντος είναι δύο από τους Βραζιλιάνους του πορτογαλικού πρωταθλήματος που έχει εισηγηθεί ο Πέδρο Μαρτίνς στη διοίκηση του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή» μανατζερικές πηγές αναφέρουν ότι ο Εντουάρντο πηγαίνει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, υποστηρίζοντας ότι είναι πιο εύκολο για τα «λιοντάρια» να βγάλουν άκρη με μία άλλη ομάδα, όπως η Μπελενένσες, για τη μεταγραφή του 24χρονου μέσου.

Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν εγκαταλείψει την περίπτωση του υψηλόσωμου Βραζιλιάνου χαφ και παραμένουν στο «κόλπο».

Όσον αφορά τον Πάμπλο Σάντος, η νεότερη πληροφορία αναφέρει πως η Μπεσίκτας είναι μία από τις ομάδες που έχει χτυπήσει την πόρτα της Μπράγκα, η οποία αξιώνει 6 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του 27χρονου αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών λέγεται πως ξεκίνησε από τα 4 εκατ. ευρώ, όμως οι Τούρκοι δίνουν 2 εκατ. ευρώ και η «Record» υποστηρίζει πως ο Ολυμπιακός μαζί με έναν ρωσικό σύλλογο είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι της μεταγραφής.

Διαβάστε επίσης

«Κλειδώνουν» τα φιλικά...

«Κλειδώνουν» τα φιλικά...

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του ολοκληρώνουν τις λεπτομέρειες της προετοιμασίας του Ολυμπιακού.

Ξεκαθαρίζει του Φορτούνη

Ξεκαθαρίζει του Φορτούνη

Στην τελική ευθεία φαίνεται να μπαίνει η υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του αρχηγού του Ολυμπιακού.