Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εθνικός διασυρμός της ΕΠΟ στο φιλικό με την Τουρκία (pics)

Εθνικός διασυρμός της ΕΠΟ στο φιλικό με την Τουρκία (pics)
Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019 - 14:19
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται πως η ΕΠΟ δεν είναι απλά ανίκανη, δεν είναι απλά σούπερ ανίκανη αλλά σπάει κάθε ρεκόρ ανικανότητας. Η ομοσπονδία βρίσκεται εκτός συναγωνισμού και δεν πρέπει πλέον να εκπλήσσει πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει. Δεν είχαν πάρει χαμπάρι ότι στο χάρτη που υπήρχε στο match programme του φιλικού αγώνα Τουρκία-Ελλάδα που έγινε στις 30 Μαΐου έλειπαν πέντε ελληνικά νησιά από τα Δωδεκάνησα! Πιο συγκεκριμένα οι Τούρκοι δεν χώρεσαν Ροδο, Χάλκη, Σύμη, Νίσυρο και φυσικά το Καστελλόριζο... Ετσι έγιναν ρεζίλι εντός και εκτός...

Επαναλαμβάνουμε η ανικανότητα της ΕΠΟ σπάει κάθε ρεκόρ, επειδή ούτε την ώρα του φιλικού αγώνα της 30ής Μαϊου Τουρκία-Ελλάδα 2-1 εντόπισαν το βρώμικο παιχνίδι της ΠΟ Τουρκίας με ένα θέμα εθνικής σημασίας, παρά αυτό έγινε αρκετές μέρες μετά μέσω των ΜΜΕ! Δεν άνοιξε κανείς το match programme! Κι όμως, παρά το τόσο σοβαρό θέμα δεν παραιτήθηκε κανείς από το Πάρκο Γουδή. Και στο χάρτη δεν είναι μόνο ότι «έσβησαν» πέντε ελληνικά νησιά, παράλληλα «άλλαξαν» με ένα ξεθωριασμένο χρώμα, όπως αυτό των γειτόνων και τα μικρά νησιά.

Μια υγιής αντίδραση της ΕΠΟ θα ήταν να βγάλει επίσημη διαμαρτυρία και να ενημερώσει τους Ελληνες φιλάθλους ότι στο φιλικό με την Τουρκία πήραν... βραβείο ύπνου, επειδή έπεσαν στην «παγίδα» των γειτόνων, αλλά και να στείλουν διαμαρτυρία στη FIFA και στην UEFA. Αν έκαναν το πρώτο θα το βλέπαμε, για το δεύτερο έπρεπε να ενημερώσουν. Αυτό σημαίνει ότι το κρύβουν ακόμη και τώρα. Τόσα και τόσα στελέχη με υπέρογκους μισθούς έχουν πάρει, για να δημιουργήσουν τη χειρότερη ομοσπονδία όλων των εποχών.

Διαβάστε επίσης