Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παροξυσμός από τους ΓΑΥΡΟΥΣ! «Έφυγαν» 1.715 διαρκείας σε μία μέρα!

Παροξυσμός από τους ΓΑΥΡΟΥΣ! «Έφυγαν» 1.715 διαρκείας σε μία μέρα!
Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019 - 20:27

Το «ΠΑΙΡΝΩ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ» γίνεται πράξη και με το παραπάνω από τους ΓΑΥΡΟΥΣ!

Ο κόσμος του Θρύλου συνεχίζει να δείχνει την τεράστια «δίψα» του ενόψει της νέας σεζόν, εξαφανίζοντας μέσα σε μόλις μία ημέρα 1.715 εισιτήρια διαρκείας. Κάτι το οποίο αποτελεί και ρεκόρ πωλήσεων σε μόλις μία μέρα!

Συνολικά πάνω από 12.500 ΓΑΥΡΟΙ έχουν κλείσει ήδη τη θέση τους στο Ναό, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την τεράστια στήριξή τους στην αγαπημένη τους ομάδα.

Οι φίλαθλοι των Πειραιωτών δημιούργησαν «ουρές» και σήμερα, Δευτέρα (10/06) στο «Γ. Καραϊσκάκης» στην πρώτη ημέρα διάθεσης των διαρκείας για νέους κατόχους. Ενδεικτικό του παροξυσμού από τους ΓΑΥΡΟΥΣ είναι το γεγονός ότι η διάθεση των διαρκείας λειτούργησε μέχρι τις 19:20, ώστε να εξυπηρετηθούν όλοι οι φίλοι της ομάδας, ενώ κανονικά τελείωνε στις 18:00.

Πλέον, με το ρυθμό που γίνεται η διάθεση των διαρκείας οδεύουμε σε ένα ακόμη ρεκόρ, με τον κόσμο του Θρύλου να στέλνει από πολύ νωρίς το μήνυμά του ενόψει της νέας σεζόν.

Οι ΓΑΥΡΟΙ θα βρίσκονται ακόμη πιο κοντά στην ομάδα, όντες αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι μπορούν για να τη βοηθήσουν να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει, στην κορυφή και στους τίτλους.

Διαβάστε επίσης

Επιστρέφει ο Γκιλιέρμε (pics)

Επιστρέφει ο Γκιλιέρμε (pics)

Έρχεται στην Ελλάδα και πιάνει δουλειά και ο Βραζιλιάνος μέσος του Ολυμπιακού, ο οποίος ανάρτησε φωτογραφία στα social media από τον… δρόμο της επιστροφής του στην Ελλάδα.

Σχέδιο-ξεφτίλα για την ΕΠΟ

Σχέδιο-ξεφτίλα για την ΕΠΟ

Το αυτοδιοίκητο έχει καταργηθεί εδώ και καιρό, όμως με... συμμάχους μέχρι και δυνάμεις από το εξωτερικό θα κάνουν καταγγελίες αν... ζοριστούν στο μέλλον.