Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Υπάρχει στεναχώρια και πίκρα, εμείς φταίμε»

«Υπάρχει στεναχώρια και πίκρα, εμείς φταίμε»
Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 - 01:43

Η εθνική Ελλάδος παίζοντας ξανά τραγικό ποδόσφαιρο ηττήθηκε με 3-2 από την Αρμενία στο ΟΑΚΑ για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020.

Ο Λεονάρντο Κούτρης μίλησε για τη νέα απογοητευτική εμφάνιση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, αναλαμβάνοντας την ευθύνη, αλλά και τονίζοντας τη στεναχώρια και την πίκρα που υπάρχει σε όλους τους παίκτες της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ήττα από την Αρμενία:

«Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Εμείς φταίμε, δεν φταίει κανείς άλλος. Δεχτήκαμε τρία γκολ από δικά μας λάθη. Απέναντι σε αυτή την ομάδα καταφέραμε και δεχτήκαμε τρία γκολ. Το να δέχεσαι αυτά τα γκολ δεν μπορείς να πεις κάτι. Εμείς φταίμε γι’ αυτό που έγινε».

Για το αν αντιμετωπίζει ποιο είναι το πρόβλημα:

«Το θέμα δεν είναι μόνο αγωνιστικό, αλλά και ψυχολογικό απ’ όλες τις πλευρές. Το να δέχεσαι τρία γκολ μέσα στην έδρα σου, να δημιουργείς ευκαιρίες και να μην μπορείς να κάνεις γκολ, θεωρώ ότι έγινε προσπάθεια. Τρέξαμε παλέψαμε, η προσπάθεια έγινε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ελπίδα υπάρχει, αλλά ο δρόμος είναι δύσκολος. Στα έξι παιχνίδια που υπάρχουν θα παλέψουμε για ότι καλύτερο μπορούμε μήπως περάσουμε στην επόμενη φάση. Έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας μέχρι το επόμενο παιχνίδι. Το θέμα είναι να καθαρίσει το μυαλό μας γιατί είναι τέλος της σεζόν».

Για τη συνέχεια στον όμιλο:

«Υπάρχει στεναχώρια και πίκρα. Αυτό που έγινε σήμερα δεν φταίει κανείς άλλος. Το να δέχεσαι τρία γκολ από αυτή την ομάδα από δικά σου λάθη δεν μπορείς να πεις κάτι».

Διαβάστε επίσης

Οι βάσεις για την επιστροφή στην κορυφή έχουν ήδη μπει!

Οι βάσεις για την επιστροφή στην κορυφή έχουν ήδη μπει!

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη μεγάλη του συνέντευξη στην «A Bola» αναφέρθηκε για ακόμη μία φορά στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε τη σεζόν που μας πέρασε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, κάτι το οποίο αποτελεί οδηγό για τη συνέχεια.

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο…»

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο…»

Οι δηλώσεις του Κώστα Φορτούνη μετά την ήττα (2-3) της Εθνικής από την Αρμενία στο ΟΑΚΑ, για τα προκριματικά του Euro 2020…

«Τι έβαλες ρε άνθρωπε;» (pic)

«Τι έβαλες ρε άνθρωπε;» (pic)

Ο Κώστας Καραπαπάς αποθέωσε τον Κώστα Φορτούνη για το φανταστικό γκολ που σημείωσε με την εθνική Ελλάδος κόντρα στην Αρμενία.