Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Βαλμπουενά προσπαθεί να πείσει τον Σκρτελ να υπογράψει στον Ολυμπιακό»

«Ο Βαλμπουενά προσπαθεί να πείσει τον Σκρτελ να υπογράψει στον Ολυμπιακό»
Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 - 15:21

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση της άμυνάς του είναι ο Μάρτιν Σκρτελ. Ωστόσο τις τελευταίες ημέρες δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη με τον Σλοβάκο κεντρικό αμυντικό.

Ωστόσο ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή με δηλώσεις του στα Μέσα της Τουρκίας επανέρχεται στο θέμα και αναφέρεται στις συζητήσεις που έχει κάνει με τον πελάτη του ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος υπέγραψε πριν από μέρες με τον Ολυμπιακό.

Χαρακτηριστικά τονίζει ότι ο Γάλλος μεσοεπιθετικός του τηλεφωνεί κάθε μέρα προκειμένου να τον πείσει να έρθει στον Πειραιά.

«Κάθε μέρα ο Βαλμπουενά παίρνει τηλέφωνο τον Σκρτελ. Του ζητάει να πάει στον Ολυμπιακό. Τον εμπιστεύεται τον Σκρτελ γιατί ξέρει τι μπορεί να κάνει και να προσφέρει στην ομάδα. Προσπαθεί να πείσει και τον Ολυμπιακό να προχωρήσει στη διαδικασία απόκτησής του γιατί πιστεύει ότι οι δυο τους μπορούν να πετύχουν πολλά στον Ολυμπιακό. Από την πλευρά τους οι Έλληνες πιέζουν, χωρί όμως να έχει ξεκαθαρίσει κάτι».

Παράλληλα, είπε για τις προτάσεις που έχει: «Κάναμε μία συνάντηση με τη Φενέρμπαχτσε. Δεν μπορώ όμως να πω κάτι αυτή τη στιγμή για τη συνάντηση αυτή, μπορεί και να φύγει από τη Φενέρ. Γενικά είναι πολύ χαρούμενος στην Κωνσταντινούπολη. Δεν θα έπαιζε πλέον σε χώρες που κάνει κρύο όπως είναι η Αγγλία και η Ρωσία. Είναι αρκετοί οι σύλλογοι που θέλουν τον Σκρτελ», ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του.

Διαβάστε επίσης