Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χωρίς ίχνος ντροπής

Χωρίς ίχνος ντροπής
Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 - 21:23
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Θέλει η... εξυγίανση να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει. Ενώ κατάφεραν όχι μόνο να κάνουν τελικό Κυπέλλου κεκλεισμένων των θυρών, ενώ παρότι ήταν χωρίς θεατές έγιναν επεισόδια, όμως όλα καλά για τους ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που τιμωρήθηκαν με πρόστιμο 26.000 και 6.000 ευρώ.

Δίχως ίχνος ντροπής!

Όμως, γιατί ενώ ο τελικός Κυπέλου έγινε στις 11 Μαΐου, η απόφαση βγήκε ένα μήνα μετά; Τόσο δύσκολη ήταν η υπόθεση, αφού τα κατηγορητήρια ήταν «μαγική εικόνα», καθώς ο παρατηρητής και η αστυνομία δεν έγραψαν τίποτα στις εκθέσεις τους;

Τα επεισόδια έγιναν παρουσία εκπροσώπων της FIFA που για μια ακόμη φορά επιβεβαίωσαν τις κακές γλώσσες, δηλαδή πως έρχονται στην Ελλάδα για καφέ και παγωτό!

Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνεται πως όπου υπάρχει.... εξυγίανση, υπάρχει και ατιμωρησία, άρα καμία σωτηρία για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Εξυγίανση με "αναβάθμιση" των χούλιγκαν σε VIP», έγραψαν στην ανακοίνωσή τους οι αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης, προσθέτοντας ότι «οι μάσκες έπεσαν».

Μόνο που κάποιοι δεν βλέπουν ότι ξεφτιλίζονται...

Αναλυτικά η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις σχετικά με τον τελικό αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας ΠAOK-AEK, o οποίος διεξήχθη στο ΟΑΚΑ στις 11/5/2019.

Kηρύσσει τις εγκαλούμενες Π.Α.Ε. με τις επωνυμίες «Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.» και «Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ.» πειθαρχικά ελεγκτέες για τα αναφερόμενα στο σκεπτικό πειθαρχικά αδικήματα.

Επιβάλλει α) στην πρώτη εγκαλούμενη «Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.» συνολική χρηματική ποινή ύψους είκοσι έξι χιλιάδων (26.000) ευρώ και β) στη δεύτερη εγκαλούμενη «Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ.» χρηματική ποινή ύψους έξι χιλιάδων (6.000) ευρώ».

Διαβάστε επίσης

Ο κόσμος του Θρύλου δίνει από νωρίς το σύνθημα!

Ο κόσμος του Θρύλου δίνει από νωρίς το σύνθημα!

Ολοένα και περισσότεροι ΓΑΥΡΟΙ κλείνουν θέση στο Ναό, πάνω από 14.000 μέχρι στιγμής τα διαρκείας ενόψει της αγωνιστικής περιόδου, δείχνοντας την τεράστια «δίψα» τους για την επιστροφή στην κορυφή.

Ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής με διαφορά!

Ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής με διαφορά!

Ο Κώστας Φορτούνης πάλεψε σχεδόν μόνος του κόντρα στην Αρμενία, όντας μία όαση στο μαύρο χάλι της Εθνικής και αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι είναι ο κορυφαίος Έλληνας μεσοεπιθετικός...