Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στήριξη, ενίσχυση και… χημεία!

Στήριξη, ενίσχυση και… χημεία!
Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019 - 22:38

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν, έχοντας ξεκάθαρο στόχο την επιστροφή στην κορυφή και στους τίτλους.

Ο κόσμος από πολύ νωρίς έχει δείξει τις διαθέσεις του, εξαφανίζοντας τα εισιτήρια διαρκείας, όντας αποφασισμένος από την πλευρά του να βρίσκεται τη νέα σεζόν ακόμη πιο κοντά στην ομάδα, ώστε να την οδηγήσει στην επίτευξη όλων των στόχων της.

Η στήριξη των φιλάθλων του Θρύλου, όπως γνωρίζουν όλοι, είναι πάρα πολύ σημαντική για τους «ερυθρόλευκους», καθώς αποτελούν τη δύναμη, τον 12ο παίκτη της ομάδας.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός, έχοντας ως δεδομένη τη στήριξη των φιλάθλων του, η οποία αναμένεται να αυξηθεί όσο περνάνε οι ημέρες, «τρέχει» το μεταγραφικό του σχεδιασμό.

Μέχρι στιγμής έχει αποκτηθεί επίσημα ο Ματιέ Βαλμπουενά, ένας ποδοσφαιριστής τοπ κλάσης, ικανός να κάνει τη διαφορά με μία του μόνο ενέργεια, ενώ έχει αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή και ο Ζοσέ Σα, ο οποίος πραγματοποίησε φανταστικές εμφανίσεις την περυσινή σεζόν. Επίσης, ο Θρύλος έχει κάνει δικό του τον νεαρό τερματοφύλακα Μάριο Σιαμπάνη, ενώ φαίνεται να έχει κλείσει και τον Φιορίν Ντουρμισάι .

Οι Πειραιώτες, λοιπόν, προχωρούν αρκετές ακόμη κινήσεις, δείχνοντας πάντως ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο ενόψει της νέας σεζόν, καθώς δεν βρισκόμαστε ούτε στα μισά του Ιουνίου. Μάλιστα, όπως φαίνεται θα υπάρξουν άμεσα σημαντικές κινήσεις παικτών που θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο το ρόστερ της ομάδας.

Εκτός από τη στήριξη του κόσμου του, και τις μεταγραφές που γίνονται, όμως, ο Ολυμπιακός έχει ένα ακόμη «όπλο» για την επιστροφή του στην κορυφή. Το τόνισε και ο Πέδρο Μαρτίνς στην προ ημερών μεγάλη του συνέντευξη στην «A Bola» και δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι ο Θρύλος τη νέα σεζόν θα έχει την απαιτούμενη χημεία.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα είναι πλέον μία εντελώς καινούργια ομάδα, οι βάσεις έχουν ήδη μπει και σίγουρα θα παρουσιαστούν πολύ πιο βελτιωμένοι.

Αυτή, λοιπόν, είναι η «συνταγή» του Ολυμπιακού για την επιστροφή στην κορυφή, με όλους στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο να είναι αποφασισμένοι, αλλά και σίγουροι ότι θα τα καταφέρουν!

Διαβάστε επίσης

H «Guardian» αποθέωσε Φορτούνη!

H «Guardian» αποθέωσε Φορτούνη!

Το αγγλικό Μέσο «τρελάθηκε» με το γκολ που σημείωσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού κόντρα στην Αρμενία, χαρακτηρίζοντας το… θαύμα!