Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Παραμένει στο… κόλπο για Σκρτελ ο Ολυμπιακός»

«Παραμένει στο… κόλπο για Σκρτελ ο Ολυμπιακός»
Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019 - 18:57

Το όνομα του Μαρτίν Σκρτελ βρίσκεται εδώ και πολλές ημέρες στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, με τον Ματιέ Βαλμπουενά να προσπαθεί να τον πείσει να πιάσει Λιμάνι, όπως ανέφεραν οι Τούρκοι το προηγούμενο διάστημα.

Ωστόσο, ο Σλοβάκος αμυντικός προσπαθούσε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Φενέρμπαχτσε, κάτι το οποίο όμως φαίνεται ότι έχει «κολλήσει». Όπως αναφέρουν τα τουρκικά Μέσα ο Σκρτελ επιθυμεί τριετές συμβόλαιο, με τη Φενέρ να του προσφέρει διετές, με αποτέλεσμα να έχουν «παγώσει» οι μεταξύ τους διαπραγματεύσεις.

Έτσι, όπως τονίζουν οι Τούρκοι, ο Ολυμπιακός παραμένει στο… κόλπο για την απόκτηση του έμπειρου Σλοβάκου αμυντικού.

Πάντως, οι Πειραιώτες εξετάζουν εδώ και αρκετό διάστημα πολλούς ακόμη ποδοσφαιριστές για την ενίσχυσή τους στο κέντρο της άμυνας.

Διαβάστε επίσης

«Προτιμώ να μείνω στην Πορτογαλία, αλλά...»

«Προτιμώ να μείνω στην Πορτογαλία, αλλά...»

Ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στην Πορτογαλία, χωρίς ωστόσο να αποκλείει την περίπτωση των «ερυθρόλευκων».

Έρχεται το πρώτο ρεπό...

Έρχεται το πρώτο ρεπό...

Οι παίκτες του Ολυμπιακού συνεχίζουν την προετοιμασία τους, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τους δίνει την ευκαιρία να ξεκουραστούν την ερχόμενη Κυριακή (16/6).