Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Προτιμώ να μείνω στην Πορτογαλία, αλλά...»

«Προτιμώ να μείνω στην Πορτογαλία, αλλά...»
Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019 - 20:03

Την επιθυμία του να παραμείνει στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο αμυντικός της Βιγιαρεάλ πιο συγκεκριμένα επισήμανε ότι προτιμάει να μείνει στην Πορτογαλία, ωστόσο δεν απέκλεισε και τις υπόλοιπες προτάσεις που έχει στα χέρια του, μεταξύ των οποίων όπως φαίνεται είναι και αυτή του Ολυμπιακού.

Πάντως, υπογράμμισε ότι τα πάντα σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του θα κριθούν τις επόμενες ημέρες, με τον ίδιο αυτή τη στιγμή να σκέφτεται μόνο τις καλοκαιρινές του διακοπές, προκειμένου να… γεμίσει μπαταρίες ενόψει της νέας σεζόν.

Να σημειωθεί, ότι τις προηγούμενες ημέρες ο Σεμέδο εμφανιζόταν ότι είναι θετικός στο ενδεχόμενο μετακίνησής του στη χώρα μας για τον Ολυμπιακό, ωστόσο, όπως υποστηρίζουν στην Ιβηρική χερσόνησο το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Πόρτο και της Μπενφίκα άλλαξαν τις προτεραιότητες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο αυτή την στιγμή. Την υπόθεση χειρίζεται ο ατζέντης μου. Υπάρχουν πολλές προτάσεις και είναι που με κάνει χαρούμενο γιατί δείχνει ότι έχω κάνει καλή δουλειά. Προσωπικά, προτιμώ να μείνω στην Πορτογαλία, αλλά αυτή τη στιγμή σκέφτομαι μόνο την ξεκούραση. Νομίζω ότι σε μια ή δύο εβδομάδες θα έχουν κριθεί τα πάντα».

Διαβάστε επίσης

Νέα σενάρια για Βερμάελεν

Νέα σενάρια για Βερμάελεν

Οι Βέλγοι τονίζουν ότι η Άντερλεχτ διατηρεί ελπίδες για την απόκτηση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού, αφού δεν έχει προχωρήσει η μετακίνησή του στον Ολυμπιακό.

«Παραμένει στο… κόλπο για Σκρτελ ο Ολυμπιακός»

«Παραμένει στο… κόλπο για Σκρτελ ο Ολυμπιακός»

Οι Τούρκοι αναφέρουν ότι έχουν κολλήσει οι διαπραγματεύσεις του Σλοβάκου αμυντικού με τη Φενέρμπαχτσε, υπογραμμίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να βρίσκονται στο παιχνίδι διεκδίκησής του.