Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εθνική: Μεγάλο το... κάδρο των ευθυνών

Εθνική: Μεγάλο το... κάδρο των ευθυνών
Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019 - 22:14
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Κάποτε για την Εθνική Ελλάδας αγώνες με ομάδες σαν την Αρμενία ήταν τυπική υπόθεση. Όμως, με την... εξυγίανση και τον Γραμμένο πρόεδρο της ΕΠΟ τέτοια ματς έγιναν «βουνό».

Μια τριάρα από την Ιταλία, μια ήττα (3-2) από την Αρμενία, όπου ο Φορτούνης πέτυχε γκολάρα και ήταν όαση, έκαναν... σκόνη και θρύψαλα την Εθνική. Τέτοιες εμφανίσεις σαν τις δυο προηγούμενες των αγώνων της προκριματικής φάσης του Euro 2020, επιβεβαιώνουν και τη μιζέρια που έχει φέρει η «εξυγίανση» στο ποδόσφαιρο.

Ο ανίκανος Γραμμένος με την ακατάλληλη ΕΠΟ υπάρχουν, επειδή στο Υφυπουργείο Αθλητισμού «θήτευσαν» οι Κοντονής και Βασιλειάδης, οι οποίοι αποτέλεσαν τα «δεκανίκια» της... εξυγίανσης. Το' να χέρι ένιβε το άλλο, αυτοί έκαναν πόλεμο στον Ολυμπιακό και τους στήριζαν, οι... εξυγιαντές του Πάρκου τους άφηναν να παρεμβαίνουν στο αυτοδιοίκητο, μετατρέποντας τους σε ισότιμους συνομιλητές με τη FIFA και την UEFA. Που αλλού έγιναν τέτοια πράγματα;

Ο Αναστασιάδης είναι τελειωμένος, θεωρείται θέμα χρόνου το τυπικό. Η ΕΠΟ δίνει την εντύπωση ότι περιμένει να παραιτηθεί για να γλιτώσει την αποζημίωση, ύψους 150.000 ευρώ αλλά δεν πρόκειται.

Ολη η ποδοσφαιρική πιάτσα γνωρίζει πως ο νυν ομοσπονδιακός δεν θα περνούσε ούτε έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ, αν για την πρόσληψή του δεν τον στήριζε ο Σαββίδης. Δεν υπήρχε άλλη περίπτωση μια ομοσπονδία να πάρει έναν προπονητή που το ίδιο το ποδόσφαιρο τον έβγαλε στη σύνταξη, από όπου τον επανέφερε ο ανίκανος Γραμμένος.

Ο Αναστασιάδης υπάρχει επειδή η ΕΠΟ έχει... άρωμα ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, αν προτιμάτε άρωμα Σαββίδη, Μελισσανίδη. Είναι πολλά τα δημοσιεύματα ότι ο νυν ομοσπονδιακός αποτελεί εισήγηση του Σαββίδη, ενώ αρκετοί από το τεχνικό τιμ και τους υπόλοιπους που το πλαισιώνουν αποτελούν εισήγηση της ΑΕΚ. Μάλιστα, κάποιοι πριν πάνε στην Εθνική, δούλευαν εκεί...

Για την ανικανότητα της διοίκησης της ΕΠΟ να προσθέσουμε και την απόφασή της να φύγει η Εθνική από το Καραϊσκάκη για να πάει στην Τούμπα, όμως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έβαλαν... φρένο και έμεινε στο ΟΑΚΑ, όπως ήθελε το μπλοκ της ΑΕΚ! Τώρα, η «κίτρινη πλευρά της ΕΠΟ» θέλει να πάρει... σειρά και να επιλέξει τον επόμενο προπονητή της Εθνικής!

Στην Εθνική δεν γίνεται κάτι διαφορετικό σε σχέση με το υπόλοιπο ελληνικό ποδόσφαιρο. Κοντονής, Βασιλειάδης το διέλυσαν, Μελισσανίδης, Σαββίδης το μετέτρεψαν σε ...αρένα.

Τι άλλο θα ζήσουμε...

Διαβάστε επίσης

Νέα σενάρια για Βερμάελεν

Νέα σενάρια για Βερμάελεν

Οι Βέλγοι τονίζουν ότι η Άντερλεχτ διατηρεί ελπίδες για την απόκτηση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού, αφού δεν έχει προχωρήσει η μετακίνησή του στον Ολυμπιακό.

«Προτιμώ να μείνω στην Πορτογαλία, αλλά...»

«Προτιμώ να μείνω στην Πορτογαλία, αλλά...»

Ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στην Πορτογαλία, χωρίς ωστόσο να αποκλείει την περίπτωση των «ερυθρόλευκων».

«Παραμένει στο… κόλπο για Σκρτελ ο Ολυμπιακός»

«Παραμένει στο… κόλπο για Σκρτελ ο Ολυμπιακός»

Οι Τούρκοι αναφέρουν ότι έχουν κολλήσει οι διαπραγματεύσεις του Σλοβάκου αμυντικού με τη Φενέρμπαχτσε, υπογραμμίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να βρίσκονται στο παιχνίδι διεκδίκησής του.