Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέα σενάρια για Βερμάελεν

Νέα σενάρια για Βερμάελεν
Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019 - 22:59

Σχεδόν σίγουρη θεωρούσαν τις προηγούμενες ημέρες στο εξωτερικό την μετακίνηση του Τόμας Βερμάελεν στον Ολυμπιακό. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν ισχύει, με τον Βέλγο αμυντικό να βρίσκεται απλά μέσα στις επιλογές των «ερυθρόλευκων» για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, ωστόσο, έχει προτάσεις από ομάδες της πατρίδας του, καθώς και από την Κίνα και την Αραβία.

Μάλιστα, σύμφωνα με νέα βελγικά δημοσιεύματα είναι «ανοικτό» να επιστρέψει ο Βερμάελεν στην πατρίδα του.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα, στηρίζεται στο γεγονός ότι ο Βερμάελεν ακόμη δεν έχει πάρει απόφαση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, κάτι το οποίο όπως αναφέρεται ευνοεί την Άντερλεχτ, η οποία διατηρεί έτσι ελπίδες για την απόκτηση του πρώην αμυντικού της Άρσεναλ και της Μπαρτσελόνα.

Πλέον, αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι επόμενες ημέρες, προκειμένου να φανεί το ποια θα είναι η τελική απόφαση του Βερμάελεν για το μέλλον του.

Διαβάστε επίσης

«Προτιμώ να μείνω στην Πορτογαλία, αλλά...»

«Προτιμώ να μείνω στην Πορτογαλία, αλλά...»

Ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στην Πορτογαλία, χωρίς ωστόσο να αποκλείει την περίπτωση των «ερυθρόλευκων».