Ντουντούκα
Και τώρα... ελάτε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Χωρίς ελπίδα, επειδή ξέρουμε ότι δεν μπορούν

Χωρίς ελπίδα, επειδή ξέρουμε ότι δεν μπορούν
Σάββατο, 15 Ιουνίου 2019 - 08:33
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Επειδή η «εξυγίανση» αλλά και ότι η FIFA έχει υπό την επιτροπεία της το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ένα αφήγημα και κανείς δεν πιστεύει ότι υπάρχει, ή γίνεται κάτι από τα δυο, ας ξεκινήσουμε ανάλογα: Έχουμε το «σάπιο» οικοδόμημα, για την οικονομία του λόγου πείτε το και «παράγκα» που σε πρώτο πλάνο βρίσκεται μια... μύγα μέσα σε παγίδα!

Αυτοί λοιπόν είναι η FIFA με το όνομα, μαζί με την UEFA με το όνομα! Αρα, έχουμε δυο μύγες μέσα σε παγίδες!

Απόδειξη ότι η υγιώς σκεπτόμενοι φίλαθλοι θα συμφωνήσουν ότι η κατάσταση τα τρία τελευταία χρόνια πάει από το κακό στο χειρότερο. Δεν αιωρείται στο γκρεμό αλλά ψάχνουμε τον πάτο. Η κάθε χρονιά, από πλευράς ισονομίας που πρέπει να υπάρχει αλλά και από πλευράς διαιτησίας που είναι τα πιο βασικά, είναι χειρότερη από την προηγούμενη.

Το τελευταίο αποδεικνύει ότι Βασάλο, Φούσεκ και Χούμπελ δεν κατάφεραν να αλλάξουν τίποτα. Ειδικά ο δεύτερος, που αναβαθμίστηκε από υπερσύμβουλο σε υπερπρόεδρο, άλλωστε διαμένει μόνιμα στην Αθήνα, όμως και οι ξένοι αρχιδιαιτητές (Περέιρα, Μαρίν, Λίντμπεργκ). Υποτίθεται ότι οι προαναφερόμενοι υποβάλλουν αναφορές εις τας Φιφας και στας Ουέφας που θα' λέγαν και οι Αρχαίοι ημών πρόγονοι!

Με την ευκαιρία συνιστούμε να διαβάσουν και κανένα βιβλίο για να μάθουν και κάτι από τον πολιτισμό μας, επειδή στο ποδόσφαιρο έμειναν μετεξεταστέοι και αυτό θα γίνεται, αν δεν τους αλλάξουν αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις στην Ελβετία (Ζυρίχη ή Νιόν).

Αρα, δεν υπάρχει ελπίδα, δεν υπάρχει σωτηρία, επειδή ξέρουμε ότι δεν μπορούν. Αν μπορούσαν θα είχαν πετύχει.

Σαν επίλογο σημειώστε τα εξής:

Το πιο γελοίο από όλα είναι η FIFA και η UEFA να απειλούν με Grexit, προκειμένου να περάσουν τα «προαπαιτούμενα». Από τη μια πλευρά δεν δέχονται κουβέντα και επιβάλουν να μείνουν οι Περέιρα και Μαρίν που δεν τους θέλει κανείς και από την άλλη να λένε ότι πρέπει να φύγει ο Γκαγκάτσης από τη Λίγκα, επειδή έχει νομικό κώλυμα, να μην φεύγει αλλά να μην επανέρχονται.

Οι Χούμπελ και Φούσεκ που ασχολούνται περισσότερο με το ελληνικό ποδόσφαιρο (πιο πολύ ο δεύτερος) τι άποψη έχουν για το ΔΣ της ΕΠΟ; Μαθαίνουν τι λένε για αυτούς οι σύμβουλοι στα «πηγαδάκια» αλλά και τι είδους συνεργασία έχουν; Μόνο αναφορές στον Γραμμένο κάνουν, αν και για ένα διάστημα δεν έκαναν!

Διαβάστε επίσης

Όλο και πιο κοντά ο Μπρούνο

Όλο και πιο κοντά ο Μπρούνο

Κάποιες λεπτομέρειες φαίνεται να απομένουν προκειμένου να ολοκληρωθεί η απόκτηση του 25χρονου από την Λασκ Λιντς.