Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διεθνείς διαιτητές του... τίποτα

Διεθνείς διαιτητές του... τίποτα
Σάββατο, 15 Ιουνίου 2019 - 08:56
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Οι διεθνείς διαιτητές δεν έχουν καταλάβει τι γίνεται και φταίνε οι ίδιοι καθώς η απόδοση των περισσότερων ακόμη και σε παιχνίδια μικρότερης σημασίας από ντέρμπι είναι χειρότερη και από τους νέους ρέφερι, άρα η διαιτησία δεν έχει καμία ελπίδα. Τόσο εξόφθαλμα λάθη κάνουν οι περισσότεροι από αυτούς, πάρτε παραδείγματα τους Σιδηρόπουλο, Κομίνη, Σκουλά, Τζήλο και πάει λέγοντας. Δεν έχουν καταλάβει ότι η ΚΕΔ τους έχει στο... τίποτα, επειδή στα ντέρμπι σφυρίζουν ξένοι ρέφερι και οι ομάδες ζητούν ξένους.

Άρα, στην Ελλάδα δεν έχει σημασία να είναι κάποιος διεθνής διαιτητής, ειδικά από τη στιγμή που είναι στα αζήτητα της UEFA. Απόδειξη ότι κανείς τους δεν πήρε παιχνίδι για την προκριματική φάση του Euro 2020. Και μην πείτε ότι ο Σιδηρόπουλος ορίστηκε στην τελική φάση του Nations League. Τέταρτος ήταν στους Τουρπίν (Γάλλος) και Χάτεγκαν (Ρουμάνος) και κάποιος θα μπορούσε να πει ότι του κάνουν πλάκα, επειδή είναι σειρές του, καθώς μαζί ανέβηκαν στην ελίτ κατηγορία της Ευρώπης το 2015. Για να βλέπουμε πόσο δεν προόδευσε ο Σιδηρόπουλος και από την άλλη πλευρά την ποιότητα διαιτητών από άλλες χώρες, ακόμη και από τη Ρουμανία.

Για την ιστορία: Το Σεπτέμβριο θα έχουμε νέες αλλαγές στον πίνακα των διεθνών καθώς αναμένεται να... ξηλωθούν τουλάχιστον δυο! «Εξυγίανση» είπαμε, πρέπει να μείνει... όρθια με νύχια και με δόντια...

Διαβάστε επίσης

Όλο και πιο κοντά ο Μπρούνο

Όλο και πιο κοντά ο Μπρούνο

Κάποιες λεπτομέρειες φαίνεται να απομένουν προκειμένου να ολοκληρωθεί η απόκτηση του 25χρονου από την Λασκ Λιντς.